Kent Haberleri

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan Kahramanmaraş depremi için uyarıyor! Bu tarihe kadar 6.2 şiddetinde deprem olacak! 

Kahramanmaraş Pazarcık'ta bugün saat 09:32'de 5 şiddetinde deprem meydana geldi. Depremin hemen ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan açıklama geldi. Ercan, Kahramanmaraş depremiyle ilgili tarih vererek vatandaşları uyardı.

Kahramanmaraş'ta bugün deprem meydana geldi. Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 5 şiddetindeki deprem paniğe neden olurken gözler uzmanlardan gelecek yorumlara çevrildi. 

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan Kahramanmaraş depremiyle ilgili sosyal medya hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ercan,  bugün meydana gelen depremle ilgili değerlendirme yaparak depremlerin devam edeceğini açıkladı. 

Ercan, Kahramanmaraş'ta 2027'ye kadar 6.2 şiddetinde depremlerin devam edeceğine vurgu yaparak 'bir an önce deprem konutlarına geçilsin' uyarısında bulundu. İşte Ercan'ın o paylaşımı.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan @ovgunaercan

Kahramanmaraş Pazarcık M5, 09:32 7-9km, süre 4 san, kırık boyu 4 km. 6 Şubat depreminin artçıdıdır. Artçı depremler en az 2027’e kadar M4-M6,2 arası aralıklarla sürecektir. Bir an önce deprem konutlarına geçmek gerekiyor. M5 bir hafta M4 den küçük depremciklerle sönümlenecektir.

SON DAKİKA KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ! 7 EYLÜL 2024 CUMARTESİ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 09.31'de 5 şiddetinde bir deprem meydana geldi. AFAD son durum ile ilgili açıklama yaptı. 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, depremin yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtildi. 

Kahramanmaraş'ta 5 büyüklüğünde deprem! AFAD'dan son dakika açıklaması geldi!