Kent Haberleri

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmen bölge ismi verdi: 6.5 ve 7.1 büyüklüğünde deprem bekliyorum! Hemen bakın!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmen bölge ismi verdi. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan o bölgede 6.5 ve 7.1 büyüklüğünde deprem beklediğini söyledi.Dr

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, asrın felaketi olarak nitendirilen Maraş depremlerinden sonra uyarılarına devam ederken yine bir son dakika açıklaması yaptı.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan o bölgede 6.5 ve 7.1 büyüklüğünde deprem beklediğini söyledi. Hemen bu son dakika detaylarına bakın...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan o bölgede 6.5 ve 7.1 büyüklüğünde deprem beklediğini söyledi. Hemen bu son dakika detaylarına bakın...

Yaptığı açıklamada resmen bölge ismi veren Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, ölüdeniz kırığına dikkat çekti. 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıklamasında "İleride bir deprem sonrası Kilis üzerinden Hatay-Suriye sınırından Ölüdeniz kırığını sürdürecektir" diyerek çok önemli detaylara değindi. 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıklamasında bölge için 6.5-7.1 arasındaki bir büyüklükte deprem olabileceği uyarısını yaptı.

İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan, sosyal medya hesabından deprem beklentilerine yönelik biçimde paylaşımlarını sürdürüyoe. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremlerden sonra uyarılarını artıran Prof. Dr. Ercan, Ölüdeniz kırığına dikkat çekti.

Açıklamasında bekledikleri depremin ne zaman olacağını bilmediklerini bile getiren Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "On bir il depreminde ilk deprem Pazarcık'da Ölüdeniz Kırığının kuzey üzerinde meydana geldi. Fakat, kırık güneye inmedi. İleride bir deprem sonrası, Kilis üzerinden, Hatay-Suriye sınırından Ölüdeniz kırığını sürdürecektir. Ne zaman, bilmiyoruz" şeklinde konuştu.

Paylaşılan detaylara göre söz konusu konu ile ilgili olarak bir takipçinin, "Peki şiddeti kaç olur hocam?" sorusuna ise Prof. Dr. Ercan, "6,5 ile 7,2 büyüklükleri arasında olur" cevabını verdi.


'HATAY'DA 6 ŞUBAT'TAN AZ ETKİ OLUR'

Ayrıca Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, başka bir takipçisinin “Hocam, İskenderun'da yaşıyorum. Bahsettiğiniz, ilerde yaşanacak bu deprem, bütün Hatay ilini 6 Şubat tarihindekine benzer bir şekilde etkiler mi?” sorusuna da, “Göreceli az” şeklinde yanıt verdi.

2023 Haziran Aile Destek Programı ile hesaplara peş peşe 1.100 TL ve 1.250 TL yatırılacak! Bu paraları kaçırmayın!

Tapu sahipleri aman dikkat! Tam tamına 5 yıldır ödediğiniz o paralar size geri verilecek! Bu paraları sakın kaçırmayın!

Evde bakım maaşı alanlara 2023 Haziran şoku geldi! Ödemeler resmen böyle yapılacak! Hemen bu son dakika kararına bakın!