23 / 07 / 2024

Prof. Dr. Övgün Ercan'dan 7,3'lük deprem uyarısı!

Prof. Dr. Övgün Ercan'dan 7,3'lük deprem uyarısı!

Marmara Bölgesi'nde 7 büyüklüğünde bir deprem beklendiği pek çok uzman tarafından dile getirilirken, Prof. Dr. Övgün Ercan da paylaşımında Van Gölü dolayında kırıklara değinerek, "30-40 yılda bir M5,5 ile M7,3'lük arası deprem olur." ifadelerini kullandı.




Başta mega kent İstanbul olacak şekilde üzere Marmara Bölgesi'nde 7 büyüklüğünde bir deprem beklendiği pek çok uzman tarafından dile getiriliyor. Konu ile ilgili olarak önemli açıklamalar yapan uzmanlar beklenen İstanbul depreminin 'eli kulağında' olduğunu vurgulayıp acil önlemler alınması gerektiğine değiniyor.

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmi X hesabı https://twitter.com/ovgunaercan  üzerinden çok konuşulacak bir paylaşım yaparak, İstanbul dışında bir bölgeye dikkat çekti.

Prof. Dr. Övgün Ercan paylaşımında Van Gölü dolayında kırıklar:Çaldıran,Muradiye,Tutak, Karayazı, Erçiş, Gürpınar kırıklarıdır. 30-40 yılda bir M5,5 ile M7,3'lük arası deprem olur." ifadelerini kullandı.


Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın yaptığı paylaşım şu şekilde:

Van Gölü dolayında kırıklar:Çaldıran,Muradiye,Tutak, Karayazı, Erçiş, Gürpınar kırıklarıdır. 30-40 yılda bir M5,5 ile M7,3'lük arası deprem olur.

 

Konut ve otomobil fiyatları fırlayacak mı? Kripto fenomeninden 2025 açıklaması: Yamyamlara soludukları hava dar gelecek!

İnşaat sektöründe yılın ikinci yarısında daralma bekleniyor!

Ev almak isteyenler dikkat! Konut fiyatları artacak mı?


Geri Dön