08 / 05 / 2024

Profil Polikolor şžirketi idari binası hizmet vermeye başladı!

Profil Polikolor şžirketi idari binası hizmet vermeye başladı!

Pergel İnşaat ve Minimale Mimarlık tarafından proje ve uygulaması tamamlanan örgü file ve konsantre boya sektöründe hizmet veren ve Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi"nde bulunan Polifil-Polikolor"un yeni idari ve üretim binası hizmet vermeye başl



Pergel İnşaat ve Minimale Mimarlık tarafından proje ve uygulaması tamamlanan örgü file ve konsantre boya sektöründe hizmet veren ve Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi"nde bulunan Polifil-Polikolor"un yeni idari ve üretim binası hizmet vermeye başladı.

œBurası gerçekten fabrika mı dedirten loft tasarımların, sıvasız bürüt beton yüzeylerin ön plana çıktığı binalarda dış cephe dizaynı dikkat çekiyor. Son teknoloji ekipmanlar ve malzemelerle donatılmış binalarda her detay kullanıcıya en iyi hizmeti vermek için özenle çözülüp ve üretildi.

Bir binanın da bir insan gibi bütünlüğü, dürüstlüğü olabiliyor. Ama o da insandaki kadar seyrek oluyor!

Pergel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Evman, fabrika binalarıyla ilgili, œBir binanın da bir insan gibi bütünlüğü, dürüstlüğü olabiliyor. Ama o da insandaki kadar seyrek oluyor! Bu binadaki her parçanın varoluş nedeni, bina ona ihtiyaç duyduğu için... Başka hiçbir neden yok! Her türlü süs inşaat metodunun saptanmasıyla ortaya cıkmış. Binaya baktığınızda bir yapısal süreç izliyor ve yükselişini görebiliyorsunuz. Onu neyin oluşturduğunu, neden ayakta durabildiğini anlıyorsunuz. Tasarımcı egosu, yatırımcı kaprisi yok. Amaçsız kornişler, yalancı kolonlar, sahte arklar, gerçek olmayan pencereler, tuhaf bezemeler yok. Bu bina sadece kendi ihtiyaçlarının bir kurgusu. Bu binanın 'amacı', sadece binanın kendisi. Seyirciler değil dedi.

Pergel İnşaat Hakkında:
İnşaat sektöründe faaliyet gösteren ve mühendislik alanında uzmanlaşan Pergel İnşaat San. Tic. A.şž, çelik konstrüksiyon, betonarme sanayi yapıları ve sosyal bina yapımı, aynı zamanda bunların bakım ve onarım işleri, her türlü elektrik ve mekanik tesisat işleri, ihale dosyası hazırlığı, proje yönetimi, dekorasyon “ tasarım konularında anahtar teslim çalışmaktadır. Pergel İnşaat A.şž., genç ve dinamik kadrosu ile, inşaat projeleri hazırlığı, inşaat sözleşmeleri yönetimi, kontrolörlük ve süpervizasyon hizmetleri, her türlü kaba ve ince inşaat taahhüt işlerini yürütmektedir.


Geri Dön