Genel

Profilo, aynı günde 3 bayi açıyor!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Değişim 2010 ile bayi ağını yeniliyor ve genişletiyor. Bu strateji ile Profilo, Kasım ayında İstanbuldaki bayi sayısını yükseltecek ve markanın görünürlüğünü daha da artıracak 3 yeni bayi açılışını aynı günde  gerçekleştiriy

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri Değişim 2010 adı altında başlattığı stratejik çalışma kapsamında bayi ağını yeniliyor ve genişletiyor. Bu strateji ile Profilo, Kasım ayında İstanbuldaki bayi sayısını yükseltecek ve markanın görünürlüğünü daha da artıracak 3 yeni bayi açılışını aynı günde  gerçekleştiriyor. Açılışları 1 Kasım 2011de yapılacak olan bayileriyle birlikte Profilo, bundan böyle İstanbulun önemli ana arterlerinden biri olan Anadolu Yakasındaki Minibüs Caddesinde tüketicisiyle kucaklaşacak.

BSH Ev Aletleri İcra Kurulu Başkanı Norbert Klein, BSH Ev Aletleri İcra Kurulu Üyesi Ronald Grünberg ve Profilo Satış Direktörü Semir Kuseyrinin katılımlarıyla gerçekleştirilecek Maltepe bayi açılışı, 1 Kasım 2011 Salı günü saat 14:00'de Altayçeşme Mah. Bağdat Cad. No:391 / B Maltepe / İSTANBUL adresindeki Profilo Maltepe Bayisinde gerçekleştirilecek.