Beyaz Eşya

Profilo BMS621V1 Bulaşık Makinesi ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Profilo bulaşık makinesi, Akıllı Deterjan Dozaj Sistemi ve Hijyen Ekstra fonksiyonu ile 13 kişilik bulaşığın yıkanmasını sağlar. Peki cihazın diğer özellikleri neler? Cihaz hem enerji tasarrufu hem de yüksek temizlik performansı sağlar

Profilo bulaşık makinesi sahip olduğu teknoloji sayesinde etkili ve hızlı bir şekilde bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. Cihaz hem enerji tasarrufu hem de yüksek temizlik performansı sağlar. Bulaşık makinesinde dört otomatik yıkama programı vardır. 

 

E enerji sınıfına sahip bulaşık makinesi 13 kişilik bulaşık yıkama kapasitesiyle tek seferde daha fazla bulaşık yıkanmasını sağlar. 3 Kademeli Asansörlü Üst Sepet ile tencere tavaları elde yıkama son buluyor. Ayarlanabilir sepet sayesinde esneklik ve yıkama kolaylığı sağlanır. 

Üst sepet, kenarlarında bulunan mandallar yardımıyla bulaşık makinesi dolu olsa bile aşağı yukarı hareket ettirilebilir. Geniş alan açılan bulaşık makinesinin alt sepetinde büyük tabak ve tencereler, üst sepete ise uzun bardaklar yerleştirilebilir. Deterjanı algılayan sistem; Akıllı Deterjan Dozaj Sistemi bulaşık yıkanırken enerji israfının önüne geçer.

Tablet şekilde olan deterjan özel tasarlanmış sepet bölmesine otomatik olarak düşer. Böylece etkili ve verimli bir yıkama gerçekleşmiş olur. Ayarlanabilen üst sepet özelliği sayesinde üst sepeti rahatlıkla yerinden oynatabilirve istediğiniz seviyede boyutunu ayarlayabilirsiniz. Esnek kullanım kolaylığı sayesinde tencere ve tavalar rahatlıkla yerleştirilir. 

Peki Profilo bulaşık makinesinin diğer teknik özellikleri neler? Cihaz ne kadara satılıyor? 

Bulaşıkların üzerinde deterjan kalıntısı oluşmaması için EkstraDurulama fonksiyonu devreye girer. Ekstra Durulama fonksiyonu bulaşıklarınızı daha fazla su ile daha uzun süre durulamanıza yardımcı olur. Bu özellikler devreye girdiğinde bulaşıklar deterjan artıklarından arındırarak daha iyi temizlik sonuçları elde etmenizi sağlar. 

HijyenEkstra programı ile bulaşıklarınızda ekstra hijyen sağlanır. Bu program durulama süresinde su sıcaklığını 70°C'ye kadar artırarak daha hijyenik bulaşıklar ortaya koyar. 13 kişilik yıkama kapasitesine sahip bulaşık makinesinde aynı zamanda cam ve bardak koruma özelliği bulunuyor.Cam ve bardak koruma özelliği bulunan cihaz, ürünlerin zarar görmesini en aza indiiryor. 

PROFİLO BMS621V1 BULAŞIK MAKİNESİ 12 NİSAN 2023 FİYAT LİSTESİ

Profilo BMS621V1 Bulaşık Makinesi : 12.549,00 TL

Ayrıntılı bilgi için : https://www.profilo.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 12 Nisan 2023 tarihinde saat  02:48'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.69 Türk Lirası, euro 21.49 Türk Lirası, altının gramı ise 1290 Türk Lirası değerindedir.

Beko KM 99 9 kg A Çamaşır Kurutma Makinesi 18 bin 219 TL! Teknik özellikleri neler? En ucuza nereden alınır? 

Arçelik 2171 JEB No Frost 7 Çekmeceli Derin Dondurucu ne kadara satılıyor, özellikleri neler?