Beyaz Eşya

Profilo Çamaşır Makineleri en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  11 Ocak 2023 fiyat listesi

Ev hanımlarının en büyük yardımcısı Çamaşır Makineleri 2023 fiyatları araştırılıyor. Biz de bu haberimizde Profilo Çamaşır Makineleri ne kadar? Nerede kaç paraya satılıyor araştırdık. İşte detaylar...8 kg dan 10 kg ya kadar değişik kapasite fonksiyonları sunan Çamaşır makinelerinin yorgan yıkama, otomatik dozajlama ve leke çıkarma gibi değişik programları hayatı kolaylaştırırken, ortada kalan çamaşırların makine çalıştıktan sonra ilave edilmesini sağlayan EkstraEkle özelliği çamaşır unuttum derdine son veriyor

Profilo Çamaşır Makineleri hayatı kolaylaştıran farklı fonksiyon ve yıkama programlarıyla isteklerinize cevap verir.

8 kg dan 10 kg ya kadar değişik kapasite fonksiyonları sunan Çamaşır makinelerinin yorgan yıkama, otomatik dozajlama ve leke çıkarma gibi değişik programları hayatı kolaylaştırırken, ortada kalan çamaşırların makine çalıştıktan sonra ilave edilmesini sağlayan EkstraEkle özelliği çamaşır unuttum derdine son veriyor.

Leke Uzmanı

Profilo Leke Uzmanı Çamaşır Makinesi ile kan, ter, yağ ve çay lekelerini çıkartmak artık problem olmaktan çıkıyor. Özel leke programı aracılığı ile Profilo Leke uzmanı zorlu lekelerle sizin yerinize savaşır .
Deterjan miktarını kendi ayarlayan E-Doz Teknolojisi Profilo E-Doz Çamaşır Makinesi, adeta sizin yerinize her şeyi halleder, çamaşırlarınızın çeşidini, miktarını ve kirlilik oranını algılayarak, kullanılacak su ve deterjan miktarını hesaplar.

Otomatik dozajlama teknolojisi

 aracılığı ile tek seferde dolduracağınız deterjan ve yumuşatıcı ile 20 defaya kadar yıkama yapabilir ve her seferinde harika neticeler elde edersiniz.

 

EkstraEkle

Günlük koşuşturma esnasınad yıkama esnekliği sunan Profilo Ekstra ilave fonksiyonlu çamaşır makineleri ile hayatınız basitleştiriyor. Profilo çamaşır makinelerinde bulunan EkstraEkle fonksiyonu ile yıkama programı start verildikten sonra bile makinenin Başlat/Beklet tuşunu kullanarak her boyuttaki çamaşırlarınızı makineye ekleyebilir ya da çıkartabilirsiniz. Böylece “dışarıda çamaşır unuttum” derdi sona erer. Profilo’nun EkstraEkle fonksiyonu 8, 9 ve 10kg kapasiteli tüm Profilo çamaşır makinelerinde vardır.

 


SilentPlus

Profilo çamaşır makinelerinde bulunan SilentPlus motor teknolojisi, yüksek performansıyla hem uzun ömürlüdür hem de enerji verimliliği sağlar. Titreşimi engelleyici yan duvarlar aracılığı ile son derece sessiz çalışır. Bu sayede komşularınız rahatsız olmadan, evdekiler uykusundan uyanmadan çamaşırlarınızı istediğiniz saatte rahatlıkla yıkayabilirsiniz.

 

PROFİLO ÇAMAŞIR MAKİNELERİ  11 OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ

Akakçe            : 8.919,70 TL

n11                  : 8.919,70 TL

PTT AVM         : 8.999.00 TL

Hepsiburada    : 9.599,99 TL

Çiçeksepeti     : 11.999.00 TL

 

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 11 Ocak 2023 tarihinde saat 02.45'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.78 Türk Lirası, euro 20.19 Türk Lirası, altının gramı ise 1131 Türk Lirası değerindedir.

Arnica Tesla elektirkli süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  11 Ocak 2023 fiyat listesi

Teknolojinin dev ismi  Apple açıkladı! Gelirlerini gören gözlerine inanamadı

Skytech TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 11 Ocak 2023 fiyat listesi