Beyaz Eşya

Profilo Isı Pompalı Kurutma Makinesi 12.829 TL! Özellikleri neler? En uyguna nerden alınır? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesini yenilemek isteyenler için Profilo, gelişmiş program özelliğine ve kırışıklık azaltma seçeneğine sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Yüksek enerji verimliliği ile doğa dostu olan Profilo kurutma makinesi uygun fiyatları ile çokça tercih ediliyor. İşte 4 Şubat 2023 fiyat lisjpg'/> Havaların soğuması ile çamaşırların kuruması oldukça zorlaştı


Havaların soğuması ile çamaşırların kuruması oldukça zorlaştı. Profilo ısı pompalı çamaşır kurutma makinesi sağladığı üstün performans ile ev hanımlarını büyük bir zahmetten kurtarıyor.Gelişmiş program özellikleri ile kırışıklıkları azaltan kurutma makinesi ev hanımlarının tercihi olmayı başarıyor. 

ISI POMPALI KURUTMA MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

Gelişmiş program özelliğine sahip kurutma makinesi çamaşırların hızla kuurutulup kullanıma hazır hale getirir. Bu programile  çamaşırların kumaş kalitesi ve yapısı güvenilir biçimde korunur. Bu amaçla karışık, havlu, süreli program kurutma, yünlülerde son uygulama, havalandırma, spor giysiler, kaz tüyü, gömlek – bluz ve ekspres 40 seçenekleri rahatlıkla kullanılabilir.

Çamaşırların deforme olmasını önleyen çelik tamburun yanı sıra yumuşak yüzeyli pedallar sayesinde hassas bir kurutma imkanı sunar. Böylece çamaşırlarınızın kullanım ömrü uzamış oluyor.

Kırışıklık azaltma seçeneği kurutma işleminden sonra devreye sokularak 60 dakika içinde çamaşırların kırışmadan muhafaza edilmesini sağlar.

8 kg’lık geniş kullanım hacmine sahip kurutma makinesi  A++ enerji verimlilik sınıfında yer alırken güçlü çalışma performansı sergilerken enerjiden de tasarruf sağlar.


Peki ısı pompalı kurutma makinesi en ucuz fiyata nerde satılıyor?
 

Nem ve zaman sensörüne sahip olan bu makine  bu özelliğiyle süreli ya da özel programlarda sonra çamaşırların nem kontrolünü yapar ve bunun için tam elektronik kullanım moduna geçer. Böylece çamaşırların ideal nem oranını otomatik olarak belirler.

Çamaşırların kumaş yapısını korumak için hassas kurutma özelliği teknolojisi geliştirilmiştir. Büyük tamburu ve yumuşak tasarımlı pedleri sayesinde hassas çamaşırların dahi en nazik biçimde kurutulmasına ve korunmasına yardımcı olur.

PROFİLO KM8610HTR 8 KG A++ ISI POMPALI ÇAMAŞIR KURUTMA MAKİNESİ FİYAT LİSTESİ

12.742,50 TL : Akakçe
12.599,00 TL : https://www.buyurgelsin.com/
12.899,00 TL : Hepsi burada
12.811,25 TL : Pttavm.com

AYRINTILI BİLGİ İÇİN : https://www.profilo.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 4 Şubat 2023 tarihinde saat  02:23'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.21 Türk Lirası, euro 20.75 Türk Lirası, altının gramı ise 1167 Türk Lirası değerindedir.

Fakir Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 04 Şubat 2023 fiyat listesi

Siemens Bulaşık Makineleri kaç lira? 4 Şubat 2023 fiyat listesi...