30 / 04 / 2024

Profilo PSP5U200 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge'de yok artık dedirten indirim kampanyası! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo PSP5U200 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge'de yok artık dedirten indirim kampanyası! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo PSP5U200 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, sahip olduğu gelişmiş motor gücüyle ihtiyaç duyulan her yerde, sadece tek bir hareketle etkili temizlik performansı sunuyor.



 Profilo PSP5U200 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge de yok artık dedirten indirim kampanyası! 1 Mart 2023 fiyat listesi
Profilo Elektrikli süpürge gelişmiş bir çok temizlik fonksiyonu ve çeşitli aparatları sayesinde üstün temizlik performansı ortaya koyuyor. Halı ve sert zeminlerde kuvvetli motor gücü sayesinde gözle görülen temizlik ortaya çıkıyor. 

ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ÖZELLİKLERİ

  • Toz torbasız kullanım özelliğiyle ön planda olan Profilo elektrikli süpürgenin haznesi, birkaç küçük hamle ile kolayca çıkarılıp temizliğini sağladıktan sonra tekrar takılabilir şeklinde tasarlanmıştır.
  • Bu teknolojik ürün sahip olduğu işlevsel başlıklar sayesinde temizliği yapılacak alandaki küçük bölgelere zahmetsizce ulaşır ve etkili temizlik performansı ortaya koyar.
  • Profilo elektrikli süpürgede kullanılan teleskopik boru, özellikle elektrik kablosunun menzili dışında kalan bölgelere ulaşırken kolaylık sağlıyor. Bununla birlikte yalnızca bir tuşa dokunarak süpürgenin kablosunu kısa süre içerisinde toplayabilmek mümkün hale geliyor.
  • Halı ve sert zeminlerde kuvvetli bir emiş gücüne sahip elektrikli süpürge sağlayan 700 Watt gücündeki motor sayesinde ortamdaki tozu hızlı bir şekilde sahip olduğu toz haznesine hapsediyor.
  • Elektrikli süpürge üzerindeki ayarlama tuşlarını kullanarak, temizlemek istediğiniz ortamın özelliklerine uygun çekiş gücünü harekete geçirerek temizlik işlevini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Profilo elektrikli süpürgenin ön bölgesinde bulunan hareketli tekerlek sayesinde ürünün dar alanlarda keskin dönüşler yapabilmesi kolaydır.
  • Dikey ve yatay yönlü park edilebilir tasarıma sahip Profilo toz torbasız elektrikli süpürgeyi, evinizde geniş bölgelere ihtiyaç duymadan rahatlıkla saklayabilmeniz mümkündür.

Peki Profilo elektrikli süpürgenin teknik özellikleri ve indirimli fiyatı nedir? 
 


Geri Dön