Dekorasyon

Profilo yeni EBL4565B Blender'ı tanıttı!

“Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilo’su var” yaklaşımı ile hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren ürünler sunan Profilo, Ramazan’da çok işe yarayacak yetenekli bir blender olan EBL4565B’yi sunuyor...

Profilo’nun EBL4565B Blender’ı, Ramazan’da istediğiniz türden sebzeleri nefis salata ve çorbalara dönüştürmek için vazgeçilmez bir yardımcı olarak mutfaklardaki yerini almayı bekliyor.


 


“Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilo’su var” yaklaşımı ile hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren ürünler sunan Profilo, Ramazan’da çok işe yarayacak yetenekli bir blender olan EBL4565B’yi sunuyor. Profilo EBL4565B Blender, Ramazan’da iftar sofralarının vazgeçilmez yiyecekleri olan birbirinden lezzetli çorbalar ve salataları mükemmel biçimde yapabilmek için daima el altında bulunması gereken bir mutfak aleti.


 


Bir adet karıştırıcısı ve kolay kullanım için çelik ayağı bulunan Profilo EBL4565B Blender ile yapacağınız şeyler bunlarla sınırlı değil. Rendelenmiş boyutlarda soğan, dövülmüş sarımsak elde etmek, malzemeyi püre kıvamına çevirmek, tencerede pişmekte olan sebzeleri çorbaya çevirmek isterseniz Profilo EBL4565B Blender, her an göreve hazır olacak.