29 / 04 / 2024

Ant Yapı Antriva fiyatları 500 bin dolardan başlıyor!

 Ant Yapı Antriva fiyatları 500 bin dolardan başlıyor!

Ant Yapı tarafından inşa edilen Antriva 100 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulan 99 villadan oluşuyor. Riva'da yer alan projede fiyatlar 500 bin dolardan başlıyor



Ant Yapı inşa ettiği Antriva projesinde, Riva’nın huzurlu atmosferiyle, konforlu yaşamı bir arada sunuyor. Sadece 99 ailenin sahip olabileceği bu konfora, yeşil damgasını vuruyor. Doğanın tüm güzelliklerinin gözler önüne serildiği, kuş sesleri arasında yaşanacak doğal yaşamı sizler için gezdik.


3 tip villa var


Antriva projesi 100 bin metrekarelik bir alanda 99 villadan oluşan bir proje. Projede 3 farklı tipte villa bulunuyor. Villaların farkı ise sadece metrekarelerinde saklı. Başka hiçbir detay birbirinden eksik değil. Orman içerisinde doğal yaşam sunan proje, dışarıdaki güzelliği evlerin içerisinde de diğer detaylarda sunuyor. Lokasyonu ile şehir trafiğinden ve karmaşasından uzakta çok daha kolay ulaşım sağlanabilen proje, TEM ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 20 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Projelendirilen ve hayata geçirilecek olan 3. Köprü bağlantı yolu ise Antriva’ya 5 kilometre mesafede bulunuyor. Haziran ayında sakinlerini ağırlamaya hazırlanan bu yaşam alanında son 20 villa satışa sunuluyor. 500 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulan villalar için banka kredisi kullanılabiliyor, isteyenler ise Ant Yapı’mn kendi içerisinde düzenlediği finansman modelinden yararlanabiliyor. Minimum yüzde 50 peşinatın verildiği ödeme planında geri kalan miktar 24 ay vade ile ödenebiliyor. Projede her yaştan alıcı bulunuyor. Yeni evli çifler tarafından da tercih edilen kalabalık aileler tarafından da tercih ediliyor. İstanbul’da gürültüden ve trafikten uzakta sakin bir hayat sürmek isteyenleri hedefleyen projede son 20 villa sahiplerini bekliyor. Antriva’nın açık alan tesisleri doğanın sessizliğinin hâkimiyetini kendi içerisinde ele geçiriyor. Basketbol- voleybol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları, kafeterya ve kır kahvesi projenin sosyal donatılarından. Ana girişte güvenlik binası, kamera kontrollü güvenlik çiti ve özel güvenlik sistemi ile korunacak olan Antriva’da, site sakinleri fitness ve Riva Deresi kıyısındaki kayıkhanede yer alacak balıkçı teknelerini ücret ödemeden kiralayabilecekler.


3 katlı evlerin hepsinde kapalı otopark var


Yemyeşil bir yoldan varılıyor Antriva'ya. Projenin içerisine girildiğinde görünen yeşillik kendine lüksün kucağına bırakıyor. 99 villalık bu projenin içersinde küçük bir şehir var. Villalar yaşamı kolaylaştırmak adına tüm detaylara sahip. Evin içerisinde konumlandırılan asansörlerle 3 katlı evlerin tüm ihtiyaçlarına çözümar aranırken, villarların her birine kapalı otopark tahsis edilmiş.


Nasıl gidilir?


Fatih sultan Mehmet Köprüsü'nden çıktıktan sonra, Kavacık istikameti izlenir. riva yönüne doğru 20 kilometre ileledikten sonra Riva merkezden yönlendirme tabelaları ile projeye rahatlıkla ulaşabilirsiniz.


Habertürk



 



Geri Dön