Genel

Projenizin ne aşamada olduğunu takip edebileceksiniz!

İnternet, inşaat sektörüne giderek daha çok giriyor. İnşaat sektörüne bu dünyaya taşıyan isimlerden biri olan 3DLocationEarth.com, geliştirdiği sisteme yeni noktalar ekledi...

Google earth tabanına dayanarak geliştirdiği programlarla 100e yakın sektörden 35 bin mekânı ve 4 bin binayı üç boyutlu olarak sergileyen 3DLocationEarth.com'un yeni uygulamasıyla konut projelerinin temelden teslime kadar bütün yapım aşamaları üç boyutlu olarak takip edilebilecek. Bu sayede maketten daire alan tüketiciler, projenin o anda ne durumda olduğunu, inşaat alanına gitmeden oturdukları yerden, üç boyutlu olarak inceleme şansına sahip olacak.

ŞÜPHE ORTADAN KALKACAK
Geliştirilen yeni uygulama hakkında bilgi veren site yöneticisi Aybars Görpe, bu uygulamanın hem inşaat firmaları hem de maket üzerinden konut alan tüketiciler için önemli avantajlar sunduğunu söyledi. Uygulama sayesinde inşaat firmaları, projelerinin gelişim sürecini, haritadaki gerçek yerinde ve o anki gerçek durumunu gösteren üç boyutlu modelleriyle sergileyebilecek diyen Görpe, bu sayede inşaat firmasının, taahhütlerini zamanında ve eksiksiz yerine getirdiğini internet üzerinden tüm müşterilerine izletebileceğini belirtti.
Uygulamanın, daha projede ortada yokken maket üzerinden konut satın alan tüketiciyi de rahatlatacağını söyleyen Görpe, Daire sahipleri, projenin yapım sürecini merak ettiklerinde, sadece internete girerek inşaatın o anki durumunu haritadaki gerçek yerinde 3 boyutlu olarak görebilecek dedi. Böylece tüketicinin, konut satın aldığı projenin yapımıyla ilgili içinde şüphe kalmayacağının altını çizen Görpe, bu sayede inşaat firmalarının da sahip oldukları güveni pekiştirebileceklerini vurguladı.