Kent Haberleri

Promosyon yarışında son dakika atağı geldi! İş Bankası'ndan kartın varsa hemen bu habere bakmalısın! 

Mart ayı ile birlikte bankalarda yeni kampanyalarını duyurmaya başladı. Bu bankalardan biri de İş Bankası. Kampanyanın detaylarını öğrenmek için haberimize göz atın19 Mart 2023 tarihine kadar kayıt yaptıran herkes Maxipuan kazanacak


İŞ BANKASI'NDAN İNANILMAZ KAMPANYA

Türkiye'de en çok kullanılan  bankalar içerisinde yer alan İş Bankası Mart ayında yeni kampanyasının ayrıntılarını paylaştı. 19 Mart 2023 tarihine kadar kayıt yaptıran herkes Maxipuan kazanacak.

Kampanyaya katılımak isteyen vatandaşlar Maksimum Mobil ya da İşCep uygulaması üzerinden başvurabilirsiniz. Bu bağlamda kampanyalar kısmında yer alan katıl butonuna tıklamanız yeterli olacaktır. Katılım sağlamak isteyen kişiler kampanya dönemi içerisinde dilediği zaman kampanyaya katılım sağlayabilmektedir.

İŞ BANKASI KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU

İş Bankası "Maximum Kart’ınızla Market alışverişlerinize 150 TL MaxiPuan!" kampanyası ile müşterileri memnun etti. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar kampanya ayrıntılarını yakından takip ediyor. Kampanya için lazım gelen koşullar şu şekildedir:

İş Bankası'nın inanılmaz avantajlarından faydalanmak isteyen vatandaşlar Maximum Mobil'den veya İşCep'ten Market Kampanyası'na katılması gerekiyor.  19 Mart 2023 tarihleri içerisinde Maksimum kart ile maksimum anlaşmalı marketlerden bir kerede yapılan 400 TL ve üzeri ilk peşin Market alışverişinde ve değişik zamanlarda yapılan 400 TL ve üzeri nakit alışverişlerde 30 TL kazanma olanağı sağlıyor. Bunun yanında müşteriler MaxiMil olarak da Toplam 150 TL MaxiPuan elde edebilecek.

Elde edilen puanlı lise 23 Mart 2023 tarihinde son kullanılan karta iletilecek. MaxiPuanların son kullanım tarihi ise 30 Nisan 2023 olarak tespit edildi. Kampanya bağlamında  kullanılan son kredi kartının Maximiles fonksiyonlu kredi kartı olması halinde puanlar MaxiMil’e dönüştürülecek. Müşteriler elde ettikleri puanları MaxiPuan ya da MaxiMil olarak kullanabilecek.

Maximiles’a iletilen puanlar Avans MaxiMil kapatmak için kullanılamaz. Kampanya kredi kartında değil müşteri bazında olmaktadır. Her müşteri kampanyadan adece bir
 efa faydalanabiliyor. Kampanya bağlamında elde edilen en çok bedel ise 150 TL olarak kartlara iletilecektir.

BU KARTLA ALIŞVERİŞ YAPAN 150 TL KAZANACAK

İş Bankası yeni kampanyası için son 15 gün çağrısı yapıldı. Kampanya kapsamında İş Bankası Maximum, Maximiles, Privia markalı tüm şahsi kredi kartları,  İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart kullanılarak yapılan alışverişler kampanya bağlamında yer almaktadır.


Market sektöründe var olan mağazaların sanal mağaza veya mobil uygulamalarından yapılan alışverişler kampanya kapsamı dışındadır


Kampanya içeriğinde Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar; Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum fonksiyonlu POS cihazından yapılmayan işlemler, eğişik ürün kategorilerinde satış yapan e-ticaret şirketlerinden yapılacak alışverişler kampanya dahil edilmemektedir.
İş Bankası kampanya şartlarını saklama ve değiştirme hakkını saklı tutar.