Konut

Propa Aura Kartal'da 129 bin TL'ye!

Kartal Soğanlık Berberbostan Mevkiinde hayata geçirilecek olan Propa Aura Kartal projesinde fiyatlar 129 bin TL'den başlayacak

Propa İnşaat, Propa Aura Kartal projesini 2 Nisan'da 129 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Proje yoldan yüksek konumu sayesinde Marmara Denizi ve Adalar manzarasına tamamıyla hakim. Denize kuş uçuşu 3 bin metre mesafede bulunan Propa Aura Kartal, 3. kattan itibaren tüm dairelerde panoramik deniz ve adalar manzarası sunuyor. 

224 konuttan oluşan Propa Aura Kartal'da; 48 metrekarelik stüdyo daireler,  61 - 73 metrekare arasında 1+1'ler ve 104 - 150 metrekare arasında 3+1'ler bulunuyor. Fiyatları
129 bin TL ile 375 bin TL arasında değişiyor.

E-5 karayolundan bir parsel içeride konumlanan Propa Aura Karatal'ın anayoldan içeride yer alması hem caddeye yürüme mesafesinde kolaylık getiriyor hem de trafik gürültüsü almadığından konforu ve sakinliği pekiştiriyor. TEM bağlantısının da çok yakınında bulunan proje, hem özel araç hem de toplu taşıma için güçlü ulaşım aksları üzerinde bulunuyor. 18 ay içinde tamamlanması beklenen ve Kartal-Kadıköy arasını 15 dakikaya indirecek olan metro inşaatı ulaşımı daha da kolaylaştıracak. Metro durağı ve yaya üst geçidi de projenin tam önünde, yürüme mesafesinde bulunuyor. Hem Kadıköy hem de Tuzla istikametinde, çift yönlü hafif raylı sistem güzergahı üzerinde olması çok önemli bir avantaj. İBB'den alınan bilgilere göre yapımı devam eden Metrobüs hattının bu bölgeye uzatılacak olması ve Marmaray projesi projeye değer katacak. Otobüs duraklarına da 2 dakikalık yürüme mesafesinde olan site tren istasyonuna ise 5 dakikalık mesafede.   

Proje, karayolunun yanı sıra Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika mesafede olması ve Kartal, Pendik, Maltepe denizyolu ulaşım noktalarına yakınlığı sayesinde, alternatif güçlü ulaşım akslarının kesiştiği bir noktada konumlanıyor. Formula 1 pistine de yakın olan projenin çevresi alışveriş merkezleri ile donatılmış durumda. Maltepe CarrefourSA, Kartal M1 Tepe, Praktiker ve Real, Grandhaus, Pendik Park Outlet alışveriş merkezlerine çok yakın olan proje, Viaport Outlet, Neomarin ve Pendorya alışveriş merkezlerine de 10 dakika mesafede.  

Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kartal Yavuz Sultan Selim Devlet Hastanesi, Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne birkaç dakikalık mesafede bulunan proje, Kızılay Kartal, Özel Dragos Şifa Hastanesi, Umut Hastanesi, Kartal Hospital, Bölge Hastanesi, Yakacık Doğumevi ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi gibi hastanelere 5-10 dakikalık mesafede yer alıyor.  

www.propa.com.tr

0212 347 02 89

Nagihan  Arat/Emlakkulisi.com