29 / 04 / 2024

Propa Aura'da metrekares‹i 3 bin 500 TL'ye iş yeri!

Propa Aura'da metrekares‹i 3 bin 500 TL'ye iş yeri!

Propa İnşaat 'ın, Kartal 'ın en merkezi lokasyonunda inşa ettiği AURA Residence projesindeki iş yerleri metrekaresi 3 bin 500 TL 'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı  



Propa İnşaat 'ın, Kartal 'ın en merkezi lokasyonunda inşa ettiği AURA Residence projesindeki iş yerleri metrekaresi 3 bin 500 TL 'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Değişik büyüklüklerde altı iş yerinin bulunduğu AURA Residence, Kartal Soğanlık metro durağına 100 metre mesafede bulunuyor. E-5 yan yola ise sadece 30 metre mesafede olan AURA 'da yer alan iş yerleri caddeden rahatlıkla görünüyor. Ayrıca yakın çevredeki sitelere de hitap edecek başka iş yerleri bulunmadığı için AURA 'daki iş yerleri ciddi bir iş potansiyeli sunuyor.

İki blokta toplam 195 daireden oluşan AURA Residence 'ta satışa çıkan iş yerleri, toplam 350 metrekare brüt alana sahip. Ayrıca istenirse birleştirme veya bölünme imknı da var. “İster işlet kazan, ister kirala kazan ” modeli ile projenin ticari potansiyelini iş fırsatına çeviren iş yerleri, caddeden görünürlüğe ve tabela değerine sahip. Hedef kitlesi AURA sakinleri, yakın çevredeki sitelerde oturanlar ve işyerlerinde çalışanlar olan değişik büyüklükteki altı iş yerinin dört cephesi bulunuyor. Önünde açık otopark da mevcut.  

Avrupa 'nın en büyük Adliye Sarayı 'na sadece 600 metre yürüme mesafesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı 'na 15 dakika mesafede olan ve TEM bağlantı noktasında konumlanan AURA 'dan çıkıp birkaç dakikada metroya yürümek mümkün. Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, konumumun yanı sıra nitelikleriyle de satışa çıktığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören ve yüzde 55 'i satılan AURA 'nın inşaatının da yüzde 60 'ının tamamlandığını belirtti. AURA 'nın 2011 yılı sonunda teslim edileceğine dikkat çeken Özçiçek, iş yerlerinin de tüm tesisat altyapıları tamamlanmış, iç duvarları, dış doğramaları yapılı ve içi dekorasyona hazır şekilde teslim edileceğini sözlerine ekledi.


Geri Dön