Ticari

Propa İnşaat Propa Plaza 'yı Zincirlikuyu'da hayata geçiriyor!

Propa İnşaat İstanbul’un merkezine 65 milyon dolarlık yeni yatırım yapacak. Propa İnşaat, İstanbul’un en değerli merkezi iş alanı olan Zincirlikuyu - Levent’de inşasına başladığı Propa Plaza 'yı hayata geçiriyor...



Propa İnşaat, ofis serisine Propa Plaza ile devam ediyor. Merkezi İş Alanı’nda A sınıfı ofis projeleri konusunda uzmanlığını kanıtlayan Propa İnşaat, İstanbul’un en değerli merkezi iş alanı olan Zincirlikuyu - Levent’de inşasına başladığı Propa Plaza ile butik ofis konseptinde fark yaratacak.



Serinin ilk projesi Propa Ofis Zincirlikuyu binasını tamamlayarak TTNet'e teslim eden Propa İnşaat, şimdi de 65 milyon dolarlık yatırımla Propa Plaza’nın temellerini attı. Merkezi konumu ve ulaşım kolaylığı ile iş dünyasına yepyeni bir soluk katacak Propa Plaza 12 kattan oluşacak.


 


Propa Plaza’da, 12 bin 500 metrekare inşaat alanı, esnek, bölünebilir ve fonksiyonel ofis alanları bulunuyor. Projeye göre; bina 8 bin metrekarelik müstakil A sınıfı ofis olarak kullanılabileceği gibi 830’ar metrekarelik komple kat seçenekleri ile de değerlendirilebilecek. Ofis katlarında farklı ihtiyaçlara yönelik 225 metrekarelik alan seçenekleri de sunuluyor.


 

http://www.propa.com.tr/