Genel

Propa İnşaat Tamer Sitesi'ndeki 8 konutu satıp arsa alacak!

Yaklaşık 3 yıl önce yatırım amacıyla Ulus Tamer Sitesinde 8 konut alan Propa İnşaat, yeni arsa alımlarında kullanmak üzere bu konutları satışı çıkardı. Firma, konutların fiyatlarını 575 bin TL ile 1 milyon 400 bin TL arasında belirledi

Yaklaşık 3 yıl önce yatırım amacıyla Ulus Tamer Sitesinde 8 konut alan Propa İnşaat, yeni arsa alımlarında kullanmak üzere bu konutları satışı çıkardı. Firma, fiyatları 575 bin TL ile 1 milyon 400 bin TL arasında değişen konutlarda yüzde 17ye varan indirim uyguluyor.

Yatırım amacıyla satın aldıkları konutlardan elde edecekleri geliri yeni arsa yatırımlarında değerlendirmek için harekete geçtiklerini dile getiren Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, sitede ayrıcalıklı bir yaşamın bulunduğunu dile getirdi. Yaklaşık 15 yıl önce inşa edilen 180 daireli sitedeki konutların 150 ile 280 metrekare arasında değişen kullanım alanlarına sahip olduğunu dile getiren Özçiçek, 2+1 , 3+1 ve 5+1 dubleks seçenekler mevcut . Sınırlı sayıdaki bu konutları TEBin çok özel konut kredisi seçenekleriyle veya banka kredisiz taksitlendirme imknıyla satışa çıkardık . İş, alışveriş ve sosyal yaşamın kalbinde olma ayrıcalığını yaşamak isteyen ler için tercihine sunduk diye konuştu.