Ekonomi

PTT isteyen herkese 10 bin TL dağıtıyor!  Sadece SMS atmanız yeterli! Bu para kapış kapış gidiyor!

Nakit paraya ihtiyacı olanlar için çeşitli bankalardan kampanya haberleri duyurulurken, PTT’den de bir müjdeli haber daha geldi. Peki, PTT’den 10 bin lira kredi çekme işlemi nasıl yapılır? Başvuru detayları ve katılım şartları nelerdir? İşte detaylar... SMS ile katılım sağlayabileceğiniz bu kredinin katılım koşulları da insanlar tarafından sorgulanıyor

Nakit paraya acil ihtiyacı olan insanlar için PTT üzerinden Aktif Bank’a kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. SMS ile katılım sağlayabileceğiniz bu kredinin katılım koşulları da insanlar tarafından sorgulanıyor.

Peki, kredi ödeme takvimi nasıl olacak? İşte merak edilen tüm detaylar…

PTT AKTİF BANK İHTİYAÇ KREDİSİ

Ekonomik zorluk yaşayan vatandaşlara bir kredi haberi de PTT’den geldi. Nakit paraya ihtiyacı olan insanlar PTT’ye şahsen giderek veya SMS yoluyla da kredi başvurusu yapabilecek. SMS ile başvuru yapmak isteyen insanlar, cep telefonlarının kısa mesaj bölümüne “PTT” yazıp bir boşluk bırakarak T.C. Kimlik numarasını yazdıktan sonra ‘3050’ye mesaj göndermeleri gerekecek.

Başvuruda bulunan insanların başvuru sonuçları 10 dakika içinde cep telefonlarına kısa mesaj yolu ile iletilecek. Eğer bir problem yaşarsanız, PTT müşteri hizmetlerinden ya da en yakın PTT şubesine giderek söz konusu sorunuzu çözebilme imkanınız bulunuyor.

Peki, PTT kredi ödeme takvimi nasıl olacak? Alacağınız kredinin vade ve faiz oranları ne kadar?

 

PTT KREDİ ÖDEME PLANI NASIL?

PTT aracılığı ile Aktif Bank kredi başvurusunu şahsen PTT şubesine giderek ya da yukarıda anlatıldığı gibi SMS ile başvuruda bulunabilirsiniz. PTT’nin sunduğu bu kredi kapsamında insanlar ödeme planı, aylık taksitleri vade ve faiz oranlarını araştırmaya başladı. PTT’den gelen bu kredi kampanyası çerçevesinde kredi çeken insanlar için ödeme takvimleri, tutarlar, vade, aylık taksitler de belli oldu:

 Aktifbank’tan çekeceğiniz kredinin ödeme planı şu şekilde:

10 bin TL ve 36 ay vadeli kredi çeken vatandaş aylık; 613 lira, 

20 bin TL ve 36 ay vadeli kredi çeken vatandaş aylık; 1.226,21 lira,

30 bin TL ve 36 ay vadeli kredi çeken vatandaş aylık; 1.839,31 lira ödeme yapılacak.

Aile Bakanlığı'ndan sonra destek sırası belediyelerde! O belediye su faturasında yüzde 50 indirim yaptı!Duyan inanmıyor!

Aile Bakanlığı öyle bir duyuru yaptı ki! Tek seferde 25 bin, 10 bin ve 5 bin TL ödeme yapılacak! Bu parayı mutlaka alın!

Aile Bakanlığı müjdeyi az önce verdi! 86 belediyeye 6 bin personel alınacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!