13 / 05 / 2024

PTT kargo çalışma saatleri nasıl? Hafta sonu PTT açık mı?

PTT kargo çalışma saatleri nasıl? Hafta sonu PTT açık mı?

PTT Kargo'nun çalışma saatleri, gönderi işlemi yapmak isteyen birçok kişinin merak konusu. Türkiye'nin ilk posta teşkilatı olan PTT, 2008 yılında kargoculuk faaliyetlerine başladı ve günümüzde de hizmetlerine devam ediyor. Peki, PTT kargo çalışma saatleri nasıl? PTT hafta sonları da hizmet veriyor m



PTT hafta sonu çalışıyor mu? Kaça kadar açık?

PTT Kargo, yoğun iş temposundan dolayı hafta içi kargo işlemlerini gerçekleştiremeyen müşteriler için hafta sonları da hizmet vermektedir. Ancak, hafta sonu hizmetleri sadece cumartesi günü belirli şubelerde sağlanmaktadır.

Sadece merkez PTT şubeleri, cumartesi günleri hizmet vermektedir. Pazar günleri ise tüm şubeler kapalıdır. Cumartesi günleri hizmet veren PTT Kargo şubeleri 08:30'da açılıp 13:30'da kapanmaktadır. Bu nedenle cumartesi günleri, yarım gün hizmet sunulmaktadır.

PTT tarafından gönderisi gelecek olan kişiler dağıtım süreçlerini de merak etmektedir. Hafta sonu olarak yalnızca cumartesi günleri, PTT Kargo kargo dağıtım hizmeti sunmaktadır. Dağıtım işlemi, bazı bölgeler için 13:00'a kadar devam ederken, bazı bölgeler için 17:00'e kadar sürebilir.

PTT Kargo'nun merkez şubeleri, cumartesi günleri yarım gün olarak çalışmaya devam etmektedir. Kargo gönderimleri için teslimat süresi, hafta içi saat 17:00'ye kadar yapılabilmektedir. Ancak, hafta sonları sadece cumartesi günleri belirli şubelerde 13:30'a kadar kargo teslimatı yapılabilmektedir.

PTT personel alımı 2023! PTT personel alımı ne zaman? PTT personel alımı için nereye başvurulur?

Elektrik faturanız aylık 135 TL’den fazla geliyorsa hemen PTT'ye koşun! 

Çalışan ve emeklilere PTT'den 2500 TL yardım! Tek bir şartı var!


Geri Dön