Ekonomi

PTT kefilsiz şartsız 30 bin TL veriyor! Nakit ihtiyacınız bıçak gibi kesilecek! Bir başvuruya bakıyor!

PTT kredide kefil şartını bitirdi. Nakit ihtiyacınız varsa hemen PTT şubelerine koşun. İşte detaylar!Faizlerin ve enflasyonun arttığı bugünlerde nakit bulmakta zorlanan vatandaşlar için kredi dönemi resmen başladı

PTT kefilsiz kredi kampanyası ile her kesimden vatandaşın nakit ihtiyacını çözmek için çalışmalar yürütüyor. Faizlerin ve enflasyonun arttığı bugünlerde nakit bulmakta zorlanan vatandaşlar için kredi dönemi resmen başladı.

İşte haberin detayları…

PTT kefilsiz şartsız nakite ihtiyacı olan vatandaşın derdine derman olmaya çalışıyor. Üstelik diğer kredi kampanyaları gibi değil, PTT yeni kredisini kefilsiz özellikli başlattı. Faiz oranının müşteriye göre değişiklik göstereceği b kredi kampanyasında detaylar da yavaş yavaş belli olmaya başladı.

PTT’DEN KEFİLSİZ ŞARTSIZ 30 BİN TL TÜKETİCİ KREDİSİ KAMPANYASI

PTT kefilsiz bir şekilde nakit ihtiyacı olan ve şartlara uyan herkese 30 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullandıracağını açıkladı. 36 ay vadeye kadar yüzde 4.09 faiz oranı uygulayarak Aktif Bank aracılığı ile kullandırılan kredide, farklı vade seçenekleri de kredi çekmek isteyenlerin önüne sunuldu.

PTT KEFİLSİZ 30 BİN TL KREDİ ŞARTLARI NELERDİR?

PTT KEFİLSİZ KREDİ ÖRNEK AYLIK TAKSİT TABLOSU!

Kredi vadesi yukarda de belirtiğimiz gibi 12, 24 ve 36 aylık vade seçenekleri ile kredi çekmek isteyenler için hazırlanmıştır. Söz konusu bu kefilsiz kredi kampanyasında örnek aylık taksit tutarları şu şekildedir;