İş Fırsatları

PTT personeli olmak için nasıl başvuru yapılır? PTT 2023 personel alımı!

PTT personel alımı ile ilgili son gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, heyecanlı bekleyiş sürüyor. Konuyla ilgili Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü’nden yapılacak olan duyurular sabırsızlıkla bekleniyor.Geçtiğimiz senelerde gerçekleştirilen PTT personel alımlarının 2023 yılında da gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merak konusu oldu

PTT personel alımı ilanının ne zaman yayımlanacağı, başvuruların ne zaman yapılacağı, kadrolar ve şartları nasıl olacağı adaylar tarafında merak ediliyor. Geçtiğimiz senelerde gerçekleştirilen PTT personel alımlarının 2023 yılında da gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merak konusu oldu.

PTT personel alımı ne zaman yapılacak?

Yüzbinlerce vatandaşın merak ettiği PTT personel alımı ilanı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Adaylar konu ile ilgili Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü’nden bir açıklama bekliyorlar. Konu ile ilgili bir açıklama geldiğinde aktarmaya devam edeceğiz. Peki, PTT personel alımı şartları nelerdir? Güncel şartlar yayımlandı mı?

 

PTT personel alımı şartları nelerdir?

PTT personel alımı güncel şartları adaylar tarafından arama motorlarına sorulsa da ancak henüz güncel şartlar yayımlandı. Geçtiğimiz senelerde gerçekleştirilen personel alımı ilanlarına göre adaylarda aranan bazı genel şartlar şu şekildedir:

Her sene ya da iki senede bir gerçekleştirilen PTT personel alımının bu sene ne zaman yapılacağı henüz kesinleşmedi. Geçtiğimiz senelerde Büro Personeli, Postacı, Gişe Görevlisi gibi çeşitli kadrolarda alım yapılmıştı. 2023 senesinde ne zaman personel alımı yapılacağına dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. 2023 PTT personel alımı ilanı kapsamında güncel şartlar, kadro bilgisi ve başvuru tarihleri de yayımlanacaktır.

PTT personel alımlarında sözlü ve yazılı sınavların olup olmayacağı da merak ediliyor. Yayımlanacak olan ilan ile birlikte bu da netleşecektir. Ayrıca adaylara sorulacak olan sözlü ve yazılı sınav konuları ile ilgili detaylı bilginin verileceği de düşünülüyor.

PTT kartı olanlara ek ödeme yatırılacak! Kimlik kartını götürene 950 TL verilecek!

PTT personel alımı 2023 tarihleri açıklandı mı? PTT personel alımı ne zaman yapılır? PTT personel alımında son dakika! 

PTT'den 2 bin liralık yardım açıklaması! Parayı duyan PTT'de yığılmaya neden oldu!