Kent Haberleri

PTT tek tuşla verecek. 10 bin TL'yi hemen alacaksınız

PTT de kredi veren kurumlar arasına katıldı. PTT'den kredinizi tek bir tuşla alabileceksiniz. İşte detaylar...Nakit para arayan vatandaşlar hakkında önemli bir gelişme PTT'den geldi

Nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar en mantıklı şekilde nereden nakit para bulabileceklerini araştırıyor. Nakit para arayan vatandaşlar hakkında önemli bir gelişme PTT'den geldi. PTT tek tuşla 10 bin TL kredi vereceğini açıkladı. Detaylar haberimizde... 

 

Aktif Bank resmi internet adresi üzerinden duyurulan kredi haberine göre, emekli maaşını PTT’ye taşıyan müşterilerine özel N Kolay Emekli Kredisi verilecek. Aktif Bank ve PTT iş birliği ile emekli vatandaşlara özel sunulan bu kredinin örnek ödeme tablosu da paylaşıldı.

Maaşınızı PTT’ye taşıdıktan sonra kolay bir şekilde Borç Transferi Kredisi’ne başvuru yapabilir ve borçlarınızı tek bir çatı altında toplayabilirsiniz. Kredi kartı, kredi ve KMH borçlarınızı 36 vadeye kadar ödeme fırsatı da sunuluyor. Emeklilere özel sunulan bu kredinin faiz maliyeti tablosu şu şekildedir:

redi tutarı: 10 bin TL

Vade: 36 ay

Faiz oranı: yüzde 4,79

Taksit tutarı: 682,93 TL

Kredi tahsis ücreti: 55 TL

Yıllık efektif faiz: yüzde 101,99

Aylık-yıllık efektif faiz oranlarına kredi için tahsis edilen ücret, vergi, faiz ve fonların dahil edildiği, sigortanın dahil edilmediği belirtilmiştir. Aktif Bank ve PTT iş birliği ile sunulan Borç Transferi Kredisi dışında çeşitli kredi ürünleri de sunulmaktadır. Borç Transferi Kredisi’nden yararlanmak için ilk önce maaşınızı PTT’ye taşımanız ve ardından belirtilen talimatları yerine getirmeniz gerekir.

Emeklilere özel sunulan bu kredi ürününden hızlı ve kolay bir şekilde yararlanabilirsiniz. Emekli maaşını PTT’ye taşıyan maaş müşterileri hem kredi kullanmak hem de tüm bankacılık işlemlerini N Kolay Mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirebilir. N Kolay Mobil uygulamasını indirdikten sonra Borç Transferi Kredisi gibi çeşitli kredilere başvuru yapabilir, dilerseniz uygulama üzerinden yatırım da yapabilirsiniz.

Emekli maaşınızı PTT’ye taşıdıktan sonra Borç Transferi kredisine başvuru yaparak emekli maaşınızı aldığınız bankadaki kredi kartı, kredi ve KMH borçlarınızı tek bir yerde toplayabilirsiniz. 36 ay vade imkanı ile sunulan bu kredi ürününün tutarı 10 bin TL’dir. 10 bin TL’lik kredi kullanmanız durumunda aylık 682,93 TL taksit ile geri ödeme yapabilirsiniz. Detaylı bilgi için Aktif Bank resmi internet adresini ziyaret edebilirsiniz.