Ekonomi

PTT'nin emekli kampanyasını duymayan kalmasın! İşte detaylar

PTT, emekli vatandaşlarını sevindirecek bir karşılıksız nakit destek duyurusunda bulundu. Bu nakit desteği, tam 15 milyon emekli vatandaşı kapsıyor. Bu ödeme için yapmanız gereken tek şey, T.C kimlik kartınızla bir PTT şubesine gitmek.PTT ve Aktif Bank'ın bir araya gelerek hayata geçirdiği bu kampanya, PTT'den emekli maaşı alan vatandaşlara adeta bir hediye gibi geliyor

PTT'nin emeklilere yönelik özel bir kampanyayı duyurdu. PTT ve Aktif Bank'ın bir araya gelerek hayata geçirdiği bu kampanya, PTT'den emekli maaşı alan vatandaşlara adeta bir hediye gibi geliyor. Anında 75 kredi çekmek için bu kampanyaya katılım şartları neler, ne zamana kadar sürecek sorularının cevapları haberimizde yer alıyor…

PTT’den emeklilere özel 75 bin TL kredi fırsatı

PTT’nin emekli vatandaşlara özel başlattığı kampanya maddi zorlukların giderilmesine yardımcı olacak. Bu kredinin amacı borçların kapatılmasını sağlamaktır. Bu harika kampanya sayesinde PTT, borç yükü altında ezilen ve mali açıdan zorluk yaşayan vatandaşlarımıza umut ışığı olacak. Bu kredi fırsatı emeklilerin mali yüklerini hafifletmek için büyük bir adım olacak.

PTT’nin emekli vatandaşlarını sevindirecek nitelikte olan bu kredi fırsatının değeri 75 bin TL’dir. Aktif Bank ve PTT iş birliği sonucunda duyurulan bu kampanya yüksek tutarda olduğu için birçok borcu silmeyi hedefliyor. 24 ay vadeli olan 75 bin TL tutarındaki bu kampanyaya katılım ise oldukça kolay. PTT ve Aktif Bank iş birliğinde sunulan bu krediye başvurmak için basit adımların izlenmesi gerekmektedir.

Emekli kampanyasına nereden başvurulmaktadır?

PTT tarafından sağlanan bir destek kredisi olan emekli kampanyasına başvurmak oldukça kolay. Bunun için en yakın PTT şubesine gitmek yeterli olacak. PTT'nin güvencesiyle gerçekleştireceğiniz başvurularınızı en yakın PTT şubesine giderek hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Fiziki olarak başvurmak istemeyenler için bir seçenek daha sunulmuştur. PTT’nin online işlemleri aracılığıyla da ilgili kampanyaya başvurmak mümkündür. Online işlemler üzerinden başvuru yapmak isteyenler öncelikle telefonlarına PTT mobil uygulamasını indirmelidir. Ardından giriş yaparak ilgili kampanyaya başvuru yapılabilmektedir.

Kredi başvurusunun en fazla 15 gün içinde onaylanması beklenecektir. Bu kapsamda onaylanan başvurular, kredi almaya hak kazanacaklardır. Detaylı bilgi için PTT şubelerine gidebilir veya resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Aile Bakanlığından yepyeni destek! Anne babalar başvurun PTT'den hemen paranızı teslim alın!

PTT'den emeklilere kredi fırsatı! 1 Haziran'dan sonra başvuru yapılacak!

Kredi ihtiyacına çözüm PTT'den geldi! 25 bin TL kredi için hiçbir şart istenmiyor!