20 / 05 / 2024

Punta Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Punta Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 6 milyon 381 bin 668 TL sermaye bedeli ile Mihail Biçaço tarafından kuruldu.



Punta Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 6 milyon 381 bin 668 TL sermaye bedeli ile Mihail Biçaço tarafından kuruldu.

Punta Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1. Her türlü emlak, gayrimenkuller, konutlar, siteler, daireler, marketler, depolar, iş hanları, iş merkezleri, plazalar, villalar ve tatil köyleri, devre mülkler apart otel, motel kamping ve turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, arsalar, araziler ve her türlü taşınmazın alımını, satımını pazarlamasını ve ticaretini yapabilir, devir alabilir, devredebilir kiraya verebilir. 2. Şirketin amaç ve konusuna uygun olarak hizmetlerini üstlenmiş olduğu binaların, sitelerin, dairelerin ve buna benzer gayrimenkullerin uygun şekilde kullanılmasının sağlanması, gayrimenkullerin bakım ve onarımı için gerekli çalışmaların gerçekleştirilmesi, gerekli hizmetlerin oluşturulması, gayrimenkul içerisindeki ortak alanların onarımı, bakımı, faaliyeti ve kullanımına ilişkin işlemler, teknik ve spesifikasyonlar çerçevesinde dahili düzenleme, dekorasyon onarım ve değişikliklere uyması gereken zorunlu ilkeleri belirten dahili düzenlemelerin hazırlanması gayrimenkullere ait birimlerin kiralanması, her türlü yönetim hizmetlerinin sağlanması ve gayrimenkul sahipleri tarafından kendisine ...ve şirketin ana sözleşmesinde yazılı diğer işler.
 


Geri Dön