Kent Haberleri

QNB Finansbank da yarışa girdi! Emeklilere para ödemesi yapacaklar acilen bakmanız gerek

Emekli promosyon yarışına geç de olsa QNB Finansbank da girdi. Banka tarafından emeklilere ödenecek promosyon tutarına ilişkin açıklama yapıldı. Bazı bankalar emekli sayısındaki azalma nedeniyle promosyon tutarlarını azalttı, bazı bankalar ise yarışa yeniden dahil oldu

Emekli vatandaşların birçoğu geçtiğimiz aylarda emekli maaşlarını herhangi bir bankaya taşıyarak promosyonlarını aldılar. Bazı bankalar emekli sayısındaki azalma nedeniyle promosyon tutarlarını azalttı, bazı bankalar ise yarışa yeniden dahil oldu. O bankalardan biri de QNB Finansbank. Finansbank emekli promosyonu hakkındaki detayları duyurdu. 
 

 

Ağustos ayından bu yana emeklilere çeşitli bankalar peş peşe müjde veriyor. Son müjde ise QNB Finansbank tarafından geldi. Finansbank yaptığı açıklamasında maaş taşıma işlemi karşılığında emeklilere 5 bin TL ödeme yapacağını duyurdu.

Özel ve kamu bankaları emekliler için açıklama yapmaya devam ediyor. QNB Finansbank’ta emekli maaş promosyon kampanyasına katılmak isteyenler için detaylar açıklandı.

QNB Finansbank maaşını taşıyan emeklilere 5 bin TL ödeme yapacağını açıkladı. Banka maaşını taşıyan müşterilerine tüm banka ATM’lerinde ücretsiz bir şekilde para çekebileceklerini ifade ediyor. 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere 5 bin TL para verilmektedir.

 

QNB Finansbank maaşını taşıyan emeklilere büyük fırsatlar sunuyor. İşte o detaylar..

-Bireysel İnternet Şube ve QNB Finansbank Mobil üzerinden gerçekleştirilen EFT ve havale işlemlerinde ücret kesintisi olmamaktadır

-Emekli olan müşterilerine özel emekli Bankacılığı 0850 222 11 00 numarasından faydalanma fırsatı sunulmaktadır

-Emekli maaşını taşıyanlara ise CardFinans Emekli kredi kartı sahiplerine eczane ve market harcamalarında 1200 TL indirim sağlamaktadır.

KAMU BANKALARINDA PROMOSYON DURUMU NEDİR?

Emekli promosyon miktarı bankaların başlattığı kampanyalar dahilinde devam ediyor. Milyonlarca emeklinin gündeminde yer alan emekli maaş promosyonu ne kadar olacak sorusunun yanıtı belli oldu. Sosyal Güvenlik Kurumu, kamu bankalarının emeklilere 3 ile 5 bin lira arasında promosyon dağıtacağını açıkladı. Bankalarla protokoller 1 Kasım 2022 tarihinden itibaren yapılacak. Milyonlarca emekliyi ilgilendiren Promosyon ödemelerinde detaylar belli oldu. Kamu bankaları Emekli maaşları için promosyon tutarlarını belirledi. İşte, hangi bankalar emeklilere promosyon verecek, sorusunun yanıtına yönelik emekli promosyon tutarları ve ödeme tarihi bilgisi.