Kent Haberleri

QNB Finansbank, ING Bank ve Ziraat Bankası kolları sıvadı! Emekli genç demeden 7 bin TL verecek! Tek şart...

Özel bankaların başlattıkları kampanyalar hız kesmeden devam ediyor. QNB Finansbank, ING Bank ve Ziraat Bankası kolları sıvadı! Emekli genç demeden 7 bin TL verecek! Tek şart...18 yaş ve üzerindeki herkesin faydalanabileceği kredi kampanyasına ilişkin detaylar merak konusu oldu

QNB Finansbank, ING Bank ve Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada belirli koşulları taşıyan herkese 7 bin TL'yi bulan kredi verileceği duyurdu. 18 yaş ve üzerindeki herkesin faydalanabileceği kredi kampanyasına ilişkin detaylar merak konusu oldu.

QNB Finansbank, ING Bank ve Ziraat Bankası nakit ihtiyacı olanlara 7.000 liralık kredi verecek. Bankalar verecekleri kredi için düşük faiz imkanı sağlarken başvuru şartları da belli oldu. Peki 7 bin TL'lik krediyi kimler hangi şartlarla alabilecek? İşte detaylar...

7 BİN LİRA KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIYOR?

Karar'da yer alan detaylara göre, QNB Finansbank, ING Bank ve Ziraat Bankası'nın verdiği krediye başvurmak isteyenler işlemlerinin bankaların internet sitelerinden veya banka şubeleri üzerinden gerçekleştirebilecekler. Bankada hesabınız olması durumunda mobil uygulamadan da başvurunuzu yapabilirsiniz.

Kredi puanı 1100 ve üzerinde olan vatandaşların kredi başvurusu kabul edilecektir. Başvurusunu tamamlayan müşterilerin, T.C kimlik numaralarından sorgulaması yapıldıktan sonra çıkan sonuca göre kredileri hesaplarına yatırılacaktır. 

QNB Finansbank, ING Bank ve Ziraat Bankası kolları sıvadı! Emekli genç demeden 7 bin TL verecek! Tek şart...

Emeklilik primleri resmen kökünden değişti! 2023 Bağ-Kur esnaf, çiftçi, şoför primleri ne kadar oldu?

BİM'de bulaşık kapsülü 75 TL, Hypo çamaşır suyu 36 TL! BİM indirimli online kataloğu 10 Ocak 2023 fiyat listesi

Süt üreticilerine yeni yılda verilecek çiğ süt desteğine ilişkin detaylar açıklandı!