26 / 06 / 2024

QNB Finansbank'tan 31 Mayıs 2024 uyarısı! Bunu yapanın hesabına 16 bin 200 TL yatırılacak!

QNB Finansbank'tan 31 Mayıs 2024 uyarısı! Bunu yapanın hesabına 16 bin 200 TL yatırılacak!

Promosyon ödemeleri emekli vatandaşların gündeminden düşmezken QNB Finansbank da merakla beklenen promosyon tutarlarını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Peki QNB Finansbank ne kadar promosyon veriyor? 



Milyonlarca SSK ve Bağkur emeklisi son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan emekli maaş promosyonlarını araştırıyor. Paylaşılan detaylara göre hem özel bankaların hem de kamu bankalarının kampanyalarını merak eden emekliler en çok promosyonu hangi bankanın verdiğini de araştırıyor.

Kamu bankaları emekli maaş promosyonlarını 8 bin Türk Lirası ile 12 bin Türk Lirası arasına çıkarttı böylece özel bankalar ve kamu bankaları arasında da kıyasıya bir yarış başladı. 

Peki emekli vatandaşlar tarafından en çok merak edilen bankalar arasında bulunan QNB Finansbank ne kadar promosyon ödemesi veriyor? QNB Finansbank emekli promosyonu ne kadar? 

QNB Finansbank tan 31 Mayıs 2024 uyarısı! Bunu yapanın hesabına 16 bin 200 TL yatırılacak!

QNB FİNANSBANK EMEKLİ PROMOSYONU KAÇ TL?

QNB Finansbank resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada emeklilere 16 bin 200 Türk Lirası'na varan emeklilik ödülü sunduğunu belirtti. Söz konusu banka tarafından açıklanan detaylara göre QNB, 15 bin liraya kadar nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yıllık 1.200 Türk Lirası indirim olacak şekilde toplamda 16 bin 200 liralık bir emeklilik ödülü sunuyor. 


QNB FİNANSBANK MAYIS 2024 EMEKLİ PROMOSYONU

Aylık Maaş Tutarı 9 bin 999 liraya kadar olanlar için 6 bin 250 lira promosyon,
Aylık Maaş Tutarı 10 bin - 14 bin 999 lira arasında olanlar için 10 bin lira promosyon,
Aylık Maaş Tutarı 15 bin - 19 bin 999 lira arasında olanlar için 12 bin 500  lira promosyon,
Aylık Maaş Tutarı 20 bin TL ve üzerinde olanlar için 15 bin lira promosyon ödemesi veriliyor. 


QNB FİNANSBANK EMEKLİ PROMOSYON İÇİN NASIL BAŞVURULUR?

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılacak olan başvurular sonucunda emekli maaşınız bağlandıktan sonra şubelerden, QNB Mobil üzerinden veya 0850 222 11 00 numaralı Emekli Bankacılığı Hizmet Hattı üzerinden promosyon başvurunuzu yapabilirsiniz. Ancak çağrı merkezi üzerinden başvuru yapılabilmesi için banka müşterisi olunması gerekli.

Yine aktarılan bilgiye göre QNB Finansbank emekli promosyon, emeklinin talebinden sonra banka üzerinden alınan ilk ve tam maaş aldığınız tarihi takip eden 3 iş günü içinde hesaplara yatırılıyor. 

 

Prof. Dr. Naci Görür 4,4 büyüklüğündeki deprem sonrası fay hatlarını tek tek saydı: Deprem üretme kapasitesine sahip!

Sektörden katlamalı vergi değerlendirmesi: Konut açığı artar, fiyatlar fırlar!

Artan maliyetler ve düşen alım gücü deprem riskiyle birleşti: Konut krizi can krizine dönüştü!


Geri Dön