Kent Haberleri

QNB Finansbank'tan flaş açıklama. Kesenin ağzını açtılar. Emekliler için rekor promosyon rakamı

Yazın emekli promosyonları konusunda kıyasıya bir rekabete giren bankalar, yarışa yeniden başladı. QNB Finansbank da emekli promosyonu konusunda kesenin ağzını açtı. İşte bankanın kampanyasıyla ilgili detaylar.  Bir banka da emekliler için kesenin ağzını açtı! Tam 9 bin 200 TL net ödeme yapacak! Herkes maaşını o bankaya taşımaya başladı! İşte detaylarEmekli maaşını QNB Finansbank’a taşımak isteyenlere güzel haber geldi

Özel bankalar arasında yazın başlayan emekli promosyon yarışı, en düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL'ye yükselmesinin ardından yeniden kızıştı. 

Bir banka da emekliler için kesenin ağzını açtı! Tam 9 bin 200 TL net ödeme yapacak! Herkes maaşını o bankaya taşımaya başladı! İşte detaylar

Emekli maaşını QNB Finansbank’a taşımak isteyenlere güzel haber geldi. Yapılan açıklamada banka net olarak 9 bin 200 TL promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Peki, Finansbank promosyon şartları neler? Kimler yararlanabilecek?

Finansbank tarafından yapılan açıklamada 1 Nisan tarihinde başlayan yeni promosyon uygulaması ay sonuna kadar devam edecek. Başvuru şartları ve kimlerin bu kampanyadan yararlanabileceği de ayrıntılı olarak açıkladı.

Banka tarafından aktarılan son habere göre emekli ve EYT emeklilerine 9 bin 200 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılacak. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin ilk olarak maaşını 3 yıl boyunca bu bankadan alacağına dair taahhüt vermesi gerekiyor. Aynı zamanda emekli maaşını ilk defa bu bankaya taşıyanlar da kampanyadan yararlanabilecek.

Kampanya 30 Nisan tarihine kadar devam edecek. Diğer bankalardan farklı olarak Finansbank promosyon ödemesi için otomatik fatura ödeme talimatı ya da kart zorunluluğu şartı koşmuyor. Maaş taşıma işleminden sonraki 3 iş günü içerisinde ödemeler hesaplara yatırılacak.