28 / 04 / 2024

Quadrom Palas Bahçelievler'de yaşam 3 ay sonra başlıyor!

Quadrom Palas Bahçelievler'de yaşam 3 ay sonra başlıyor!

Toplam 117 adet daireden meydana gelen Quadrom Palas projesi Bahçelievler Devlet Hastanesi'nin yanında inşa edildi. Quadrom Palas Bahçelievler'de yaşam 3 ay sonra başlıyor!



■ Ado Yapı, sektöründe başarıları ve mutlu ettiği müşterileriyle konuşulan bir kurum Oğuzhan Bey, ikinci kuşak olarak Ado Yapı'nın yönetiminde aktif rol alıyorsunuz. Şirketin yeni dönem vizyon ve hedeflerinin belirlenmesinde katkınız çok büyük. Bundan sonra biz AdoYapı'yı hangi süreçler içerisinde göreceğiz?


Öncelikle, Yönetim Kurulu Başkanımız Babam Ali Yılmaz Bey ile birlikte çalışıyor ve onun tecrübelerinden istifade ediyor olmanın büyük bir şans olduğunu belirtmek isterim. Ado Yapı bugün, sektöründe başarıları ve mutlu ettiği müşterileriyle konuşulan bir kurum. Bu tabii ki bana ayrı bir sorumluluk yüklüyor. Bu başarıyı sürdürmek, daha da yukarılara çıkartarak, istihdam yaratmak, katma değer oluşturmak ana gayemiz.


Quadrom Palas projemiz insanlar tarafından çok beğenildi. Projemizde 3 ay sonra yaşam başlayacak. Devamında ise Quadrom Palas gibi markalı ve lüks, içerisinde geniş sosyal alanların olduğu kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Şu anda dönüşümle mülkünü yenilemek isteyen insanlardan talep ve davet alıyoruz. İnsanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.


■ Oğuzhan Bey, Quadrom Palas nasıl bir proje? Projenize gelen yoğun ilgiyi siz nelere bağlıyorsunuz?


Quadrom Palas, bir insanın yaşamını mükemmel ve kusursuz kılabilecek tüm özellikleri içerisinde barındıran bir proje. Projemiz Bahçelievler Devlet Hastanesi'nin yanında, metrobüs gibi toplu taşıma araçlarının birkaç dakika uzağında, okul, alışveriş caddeleri, kısaca yaşamın tam merkezinde bulunuyor.

1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks olmak üzere 117 konutun bulunduğu projemiz içerisinde, kapalı otopark, havuz, fitness salonu, spa alanı gibi onlarca sosyal alan yer alıyor. insanlar bu tür aktiviteler için evlerinden çok uzaklara gitmek zorunda kalmayacaklar. Buda tabi ki onların hayatlarına ciddi bir konfor katacak.

Projemizin üretiminde ve malzeme seçiminde çok hassas davrandık. En kaliteli malzemeyi kusursuz bir işçilikle insanların kullanımına sunuyoruz. Projemizi gezen insanlar bizim bu konuda ki hassasiyetimizi fark edip, teşekkür ediyor.


Habertürk


Geri Dön