03 / 05 / 2024

Quant Residence nerede?

Quant Residence nerede?

Firma: Kraton A.Ş.

Proje: Quant Residence

Kraton A.Ş. 'nin girişimi ile yükselen Quant Residence nerede? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz...





Toplam 67 daireden oluşan ve 1 oda 1 salon 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire seçeneklerini barındıran  Quant Residence  projesi  Kraton A.Ş.  imzasıyla yükseliyor. 2 blok halinde tasarlanmış durumda olan Quant Residence nerede? sorusuna dair detaylar haberimizin devamında yer alıyor. 


4 bin metrekare arsa alanında yükselen Quant Residence projesi lokasyon olarak Ümraniye Şerifali'de konumlandırıldı. Projedeki  ofis bloğu 5 katlı, konut bloğu ise 17 kat olarak tasarlandı. Quant Residence nerede? sorusuna geçmeden önce projenin fiyatlarını aktaralım: 


Quant Residence nerede?


Quant Residence daire fiyatları: 


1+1 daireler 200 bin TL'den,

 2+1 daireler 385 bin TL'den, 

3+1 daireler ise 1 milyon 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcısına sunuluyor. Quant Residence ödeme bilgileri şöyle: 


Quant Residence ödeme: 


Quant Residence projesinin ödeme planına göre daire için yüzde 25 peşinat veriliyor ve kalan tutar için banka kredisi kullanılıyor. Projede kredi kapsamında 120 aya kadar vade yapılıyor. Quant Residence nerede? sorusunun ayrıntıları şöyle: 


Quant Residence nerede?


Quant Residence nerede? sorusu ile ilgili tüm ayrıntıları projenin 0 212 579 70 79 numaralı telefon numarasından öğrenebilirsiniz. 


Quant Residence ne zaman teslim edilecek? 


Quant Residence projesi  2015 yılının Haziran ayında sahiplerine teslim edilecek. 


Web adresi: http://www.kraton.com.tr/

Telefon:0 212 579 70 79 

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön