28 / 04 / 2024

Quasar İstanbul Şişli'de metrekaresi 7 bin 300 dolara!

Quasar İstanbul Şişli'de metrekaresi 7 bin 300 dolara!

Firma: Viatrans – Meydanbey

Proje: Quasar İstanbul

Quasar İstanbul projesinde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 7 bin 300 dolardan başlıyor. 2 kule şeklinde tasarlanan Quasar İstanbul projesinde 257 konutun yanı sıra 52 ofis, 17 mağaza, 4 kafe yer alıyor.



Quasar İstanbul projesi Mecidiyeköy Şişli'de Eski Likör Fabrikası'nın bulunduğu yerde Viatrans - Meydanbey Ortak Girişimi tarafından gerçekleştiriliyor.


Tasarımları iki kule şeklinde olan rezidanslardan 14-40 katlar arasında daire sahibi olanlar Tarihi Yarımada ve Boğaziçi manzaralarını da görme şansı yakalıyor.


Ünlü Mimar Marcel Wanders tarafından 3 ayrı tema halinde tasarlanan Quasar İstanbul projesinin toplam alanı 22 dönüm... Projede yer alan dairelerin alanları 116 metrekare ile 518 metrekare arasında değişiyor.


Türkiye'nin ilk Fairmont markalı otelini içinde bulunduracak olan Quasar İstanbul Projesi'nin büyük bir kısmı yeşil alandan oluşuyor. Amerikan tasarım grubu Wilson Associates'in 2 farklı temadan oluşturduğu kısımda 66 Fairmont Rezidans yer alacak.


Ana mimari de Emre Arolat'ın imzası taşıyan Quasar İstanbul projesindeki daireler Cosmopolitan Mood, Natural Mood, Cultural Mood, Fairmont kısmında ise New York Rezidansları ve Paris Rezidansları olarak adlandırıldı.


40 katlı tasarlanan Quasar İstanbul projesinde butik ticari alanlar yer alıyor. Ofisler Executive Ofisler ve Home Ofisler olarak 2'ye ayrılıyor.


Yatırım bedeli 500 milyon İsviçre Frangı olan Quasar İstanbul'un teslim tarihi ise 2015 yılı Eylül ayı olarak tahmin ediliyor. Quasar İstanbul projesinde 257 konutun yanı sıra 52 ofis, 17 mağaza, 4 kafe yer alıyor. Quasar İstanbul projesinde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 7 bin 300 dolardan başlıyor. 


Quasar İstanbul iletişim

Telefon: 444 7 123


İremnur KAYA/Emlakkulisi.com

projeye sor



Geri Dön