Proje Güncel

Quasar Mecidiyeköy 'de 6 bin dolar!

Quasar Mecidiyeköy 'de metrekare 6 bin dolardan başlıyor. Quasar Mecidiyeköy ile İstanbul'un Eski Likör Fabrikası'nın yerinde lüks bir rezidans projesi hayata geçiriliyor...


Viatrans - Meydanbey Ortak Girişimi tarafından Mecidiyeköy'de Eski Likör Fabrikası arazisi üzerinde inşa edilen Quasar Mecidiyeköy projesi 23 bin 700 metrekare arazi alanında hayata geçiriliyor. Quasar Mecidiyeköy projesinde 257 adet rezidans ve 58 adet ofis bulunuyor.


Rezidans dairelerin büyüklükleri 75 metrekare ile 765 metrekare arasında değişen Quasar Mecidiyeköy 'de metrekare fiyatlar 6 bin dolardan başlayıp, 11 bin dolara kadar yükseliyor. 4 bin 300 metrekare sosyal alanın bulunduğu Quasar Mecidiyeköy projesi 189 bin 620 metrekare inşaat alanına sahip.


Rezidans, otel, mağaza ve kültür sanat moda merkezinin yer alacağı Quasar Mecidiyeköy'de ünlü otel zinciri Fairmont Hotel ile anlaşıldı. 2 kule halinde yükselen Quasar Mecidiyeköy projesinde Fairmont Hotel ve Quasar Rezidans olarak iki bölümden oluşuyor.


Daire teslimlerinin  2015 yılının son çeyreğinde yapılması planlanan Quasar Mecidiyeköy projesinin yatırım bedeli 500 milyon İsviçre Frangı... Özel tasarımlı odaların yer alacağı Quasar Mecidiyeköy projesinin iç tasarımı Marcel Wanders'a ait.


www.viatrans.com.tr

0212 275 63 00

Gülcihan YELKENCİ/emlakkulisi.com