27 / 04 / 2024

Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir açılıyor!

Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir açılıyor!

EgeYapı Group'un Bağcılar'da hayata geçirdiği, Türkiye'nin örnek karma kullanım projelerinden Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir hizmete açılıyor. Projenin 2016 yılının ikinci çeyreğinde misafirleriyle buluşması planlanıyor.



Türkiye'nin örnek karma projelerinden Batışehir'de, 'Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir' hizmete açılıyor. Al Hokair Group'un İstanbul'daki ilk yatırımı ve RadissonBlu markasının ilk rezidansı  olacak 'Radisson Blu Residence', 2016 yılının ikinci çeyreğinde misafirleriyle buluşacak. 


EgeYapıGroup'un Bağcılar'da hayata geçirdiği, Türkiye'nin örnek karma kullanım projelerinden Batışehir'de FourPoints By Sheraton Hotel'in ardından Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir hizmete açılıyor. Suudi Arabistan'ın en büyük turizm yatrımcılarından Al Hokair Group'un İstanbul'daki ilk yatırımı ve Radisson Blu markasının ilk rezidansı olacak. Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir'de 23 ile 125 metrekare arasında değişen 171 stüdyo ve daire 2016 yılının ikinci çeyreğinde misafirleriyle buluşacak. 


Sahip olduğu proje ve sosyal alan özellikleriyle Türkiye'nin karma yatırımlar alanında örnek gösterilen projesi Batışehir'in içerisinde konumlandırılan, özellikle iş amaçlı seyahatler ve kısa süreli konaklamalarda otel konforu sunacak Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir'de yüksek hızlı internet, tüm gün açık olan restoran, bar, 4 adet toplana salonu, iş merkezi, spor salonu ve otopark alanlan yer alacak. 


GETİRİ YÜKSEK PROJE


Kapılarını açtığı 2011 yılından itibaren yatınmcılarına yüzde 110 kazandıran Batışehir, 2014 yılı içerisinde dünyanın en önemli ekonomi yayınlarından biri tarafından 'Getiri Potansiyeli En Yüksek' projesi seçildi. 


1+0'dan 4+1'e kadar 14 farklı tipte 3 bin 266 adet konut ve rezidans, FourPoints By Sheraton Hotel, A Plus ofisler, Doğa Koleji - Oxford Quality School, mağaza ve dükkanların bulunduğu alışveriş alanı BatıCadde, spor salonları ve geniş peyzaj alanlarının bulunduğu Batışehir, yatırımcılarına oturum ve yatırım alanlarında yüksek prim getirişi sunmaya devam ediyor. TEM ve Vatan Caddesi'nin kesiştiği noktada, TEM'den direkt giriş imkânı bulunan sayılı projelerden biri olarak konumlanan Batışehir konut tipleri, sosyal donatılan, lokasyon avantajı, otel ve rezidans işletmeciliği özellikleri sayesinde; yatırımcıların, iş dünyasının, yerli ve yabancı turistlerin konfor ve lüks bir yaşam için buluşma noktası olmaya devam ediyor. 3. Köprü bağlantı yollannda bulunan Batışehir'in proje içerisinde yer alan bir diğer otel markası FourPoints By Sheraton Hotel'in ise 2015 sonuna kadar hizmete açılması planlanıyor. 


Star



Geri Dön