Genel

Rahat giyimin mağazası DeFacto’dan yeni bir hizmet: Mağazada Öde…

Tüketicilerin bol ürün seçeneği ve uygun fiyatları nedeniyle uğrak noktası olan DeFacto, yeni bir uygulama başlattığını duyurdu: Mağazada Öde hizmeti… DeFacto’nun Mağazada Öde hizmeti ile müşterilerin satış işlemlerini mağazanın her noktasında kolaylıkla yapmasına fırsat sunuluyor

DeFacto’nun yeni uygulaması Mağazada Öde hizmeti sayesinde DeFacto mağazalarının stoğunda tükenen ürün, renk ve beden tüketicilerin adresine ya da seçtiği bir mağazaya ücretsiz olarak teslim ediliyor. DeFacto’nun Mağazada Öde hizmeti ile müşterilerin satış işlemlerini mağazanın her noktasında kolaylıkla yapmasına fırsat sunuluyor.

Avantajlı fiyatları ve bol ürün seçeneği nedeniyle tüketicilerin yoğun ilgi gösterdiği rahat giyimin adresi DeFacto’dan tüketiciyi oldukça memnun edecek yeni bir kampanya duyurusu geldi. DeFacto, ‘Mağazada Öde’ isimli yeni bir uygulama başlattığını açıkladı.  

FARKLI BİR MAĞAZAYA YÖNLENDİRİLME DERDİ ORTADAN KALKIYOR

DeFacto, mağazada ürün arama, personel ve zaman yönetimi ile e-ticaret işlemlerinin mağazanın her noktasında kolaylıkla yapılmasına imkan tanıyan Retail Master uygulamasına Mağazada Öde hizmeti de eklendi.  DeFacto’nun duyurusunu yaptığı ‘Mağazada Öde’ hizmeti ile artık tüketiciler almak istedikleri ancak mağaza stoklarında tükenmesinden dolayı alamadıkları ürünler için farklı bir mağaza ya da e-ticaret platformuna yönlendirilmeyecekler. DeFacto’nun Mağazada Öde hizmeti, müşterilerin ürün satış işlemlerini mağazanın her noktasında kolaylıkla yapmasına fırsat sunuyor.
 

DİLEDİĞİNİZ ÜRÜNE KOLAYCA ULAŞMA VE ADRESE ÜCRETSİZ TESLİM FIRSATI KAÇMAZ

İhtiyacınız olan ürüne kolayca ulaşabilmenizi sağlayan online satış uygulaması Retail Master üzerinden sunulan Mağazada Öde hizmeti ile mağaza stoğunda tükenen ürün, renk  ya da beden tüketicilerin adresine ücretsiz olarak teslim ediliyor. Yani satın alınan ürün ya da ürünler ücretsiz olarak kargo ile müşterinin talep ettiği adres veya seçtiği mağazaya ulaştırılıyor.

SİPARİŞ MAĞAZAYA TESLİM EDİLDİĞİNDE SMS İLE KOD GÖNDERİLECEK

Sistem şöyle işleyecek:
Teslimat bilgilerinde ‘Mağazadan Teslim Al'ı tıklayıp, teslim almak istediğiniz mağazayı seçeceksiniz.
Mağazadan teslim alınan siparişlerde kargo ücretsiz olacak.
Sipariş mağazaya teslim edildiğinde SMS ile kod gönderilecek.
Siparişi teslim almak için kasada SMS ile iletilen kodu paylaşmak yeterli olacak

MAĞAZA VE ONLİNE ALIŞVERİŞ DENEYİMİ BİRARADA SUNULUYOR

 DeFacto’nun Mağazada Öde hizmeti ile mağaza ve online alışveriş deneyimini bir arada sunan marka, bu yolla müşterilerinin tüm alışveriş yolculuğunda destek olmayı amaçladığını belirtiyor. 

Ayrıntılar için tıklayın DEFACTO

Skoda Karoq'un eylül ayı fiyatları açıklandı! Skoda Karoq kaç lira oldu? İşte Skoda Karoq'un 16 Eylül 2022 fiyat listesi

İkramiye müjdesi! İkramiye ödemeleri belli oldu! İşte çalışanların dört gözle beklediği haber!


10 soruda TOKİ 2022 sosyal konut projesi tüm detaylarıyla! Kimler başvurabilir?