28 / 04 / 2024

Rakum İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi kuruldu!


Rakum İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Nurdagül Geldi tarafından kuruldu.



Rakum İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Nurdagül Geldi tarafından kuruldu.

Rakum İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) METAL Demir dışı metal cevherleri ve konsantrelerinin toptan ticareti (alüminyum, bakır, nikel, kurşun, çinko, kalay, vb. cevherleri dahil, uranyum ve toryum cevherleri ile değerli metal cevherleri hariç) ELEKTRİK Bina ve bina dışı yapıların elektrik tesisatı, kablolu televizyon ve bilgisayar ağı tesisatı ile konut tipi antenler (uydu antenleri dahil), elektrikli güneş enerjisi kolektörleri, elektrik sayaçları, yangın ve hırsızlık alarm sistemleri vb. kurulumu KİMYA Endüstriyel kimyasalların toptan ticareti (anilin, matbaa mürekkebi, kimyasal yapıştırıcı, havai fişek, boyama maddeleri, sentetik reçine, metil alkol, parafin, esans ve tatlandırıcı, soda, sanayi tuzu, parafin, nitrik asit, amonyak, sanayi gazları vb.) OTO YEDEK PARÇALARI Motorlu kara taşıtlarının parçalarının belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda perakende ticareti (dorse, damper, akü dahil, lastik ve camlar ile motosiklet parça ve aksesuarları hariç)


Geri Dön