06 / 05 / 2024

Ramazan Davulcuoğlu: Türk mobilyasını dünya markası yapmak istiyoruz

Ramazan Davulcuoğlu: Türk mobilyasını dünya markası yapmak istiyoruz

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Ramazan Davulcuoğlu, kurumsallaşma ve marka olma yolunda önemli adımlar attıklarını vurguladı



Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanı ve Alfemo Mobilya Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, mobilya sektörünün büyümesi için çalışmalarına devam ediyor.

Davulcuoğlu, 'Sektörün markalaşması için kurumsallaşmayı hedefleyen çalışmalar sürdürüyoruz. Dünyaya açılma çabasındaki girişimcileri destekleyeceğiz. Mobilya sektöründe iş yapan tüm paydaşlara, sektöre giriş yapmak isteyen tüm yatırımcılara, bilgi edinmek isteyen herkese dernek olarak kapımız açık' dedi.

İNDİRİM KAMPANYASI
MOSDER olarak gelecekteki misyonlarının Türk mobilyasını küresel arenada marka haline getirecek girişimlere imza atmak olduğunu ifade eden Davulcuoğlu, 'Tüm dünyanın kalite ve tasarım odaklı mobilyalarla tanışması için 'Discover Turkish Furniture' sloganıyla yola çıkmaya hazırlanıyoruz' diye konuştu.

Üniversite ile sanayicileri bir araya getirerek entelektüel birikimlerin sanayide işlerlik kazanmasına aracılık eden MOSDER'in genç yetenekleri sektöre kazandırma misyonundan ödün vermeyeceğine işaret eden Davulcuoğlu, resmi kurumlarla temaslarına da devam edeceklerini kaydetti.

Alfemo'nun mobilyada modayı belirleme iddiasıyla çalıştığını dile getiren Davulcuoğlu, tüketiciye en uygun fiyatlarla en yeni tasarım mobilyaları sunmak amacıyla kampanyalar hazırlamaya devam ettiklerine işaret etti. Davulcuoğlu, şöyle konuştu: 'Alfemo Aralık-Ocak dönemi kampanyası olarak geleneksel yüzde 50 indirim kampanyasını gerçekleştiriyor. Eski mobilyalarını, yeni yılla birlikte en yeni, son moda tasarım mobilyalarla değiştirmek isteyen tüketicilerimize en uygun fiyatlarla şık mobilyalar sunan kampanya her yıl büyük ses getiriyor.'

5 genci Disneyland'a gönderecekler
Alfemo, gençleri 3 gece 4 gün Paris Disneyland turuna gönderiyor. Alfemo mağazalarından her 250 TL ve üzeri genç odası veya modül alışverişi yapan herkes internet üzerinden çekilişe katılabilecek. çekiliş ayrıntıları Alfemo'nun web sitesi üzerinden öğrenilebilecek.
Yeni Asır


Geri Dön