Genel

Ramazan keyfi Flatofis'te yaşanacak!

Flatofis Çarşı'da farklı ramazan eğlenceleri, ramazana özel avantajlı kampanya seçenekleri, Haliç'in eşsiz manzarasında lezzetli ramazan menüleri Çarşı ziyaretçileri için yer alacak

Ramazan boyunca Cuma - cumartesi - Pazar günleri sürecek birbirinden eğlenceli gösteri ve etkinlikler ziyaretçilere keyif dolu saatler yaşatacak.

Eski Ramazan'ı Yaşamak İsteyenler Flatofis'e...

Haliç, bu yıl ramazan ayını, güzelliğine yaraşır şekilde kutlayacak. Haliç'te yer alan Flatofis Çarşı, ramazan ruhunu yansıtan etkinliklere yer verecek. Eski ramazan gelenekleri Flatofis'te yeniden yaşanacak. 

Flatofis'te Ramazan'ın ilk günü Mehteran coşkusu ile karşılanacak. Ramazan boyunca Cuma - Cumartesi - Pazar günü farklı etkinlikler ziyaretçiler için yer alacak. Unutulmaya yüz tutmuş Karagöz Hacivat, orta oyunu yeniden hayat bulacak. Çarşı ziyaretçileri Kanto gösterileri ile eğlenceli vakit geçirecek. Tasavvuf Müziği Haliç'in eşsiz manzarasında yankılanacak. Şerbetçi, macuncu, pamuk şekerci çocuklar için yer alacak. Meddah en güzel hikayelerini çarşı ziyaretçileri için anlatacak, ateş yutan adamın inanılmaz gösterileri ziyaretçileri büyüleyecek. Ayrıca semazen gösterileri, ney dinletisi, karikaturist de ramazan boyunca çarşı ziyaretçileri için ücretsiz olarak yer alacak. Haliç manzaralı Latife Restoran'da lezzetli ramazan menüleri damak tadını bilenler için olacak.

Ayrıca yöresel dernekler, kendi geleneklerini yansıtan aktivite ve gösterilere yer verecek.

Klasik Türk Sanatlarından Eserler

Klasik Türk Sanatları Vakfı'nda yer alan sanatçıların sergileri de ramazan boyunca sanatseverler için Flatofis Çarşı'da açık olacak.

Flatofis Çarşı ramazan boyunca 23:00'a kadar açık olacak.

Flatofis Ramazan Programı