Perakende

Ramazan kolileri hazır! İşte CarrefourSa, Migros, Şok, Metro marketlerdeki ramazan erzak kolisi 2022 fiyat listesi...

Gıda perakendecileri ve marketler tarafından ramazana özel hazırlanan erzak kolileri, farklı içerikleri ve markalarıyla 99,90 TL ile 349,90 TL arasında değişiklik gösteren fiyatlarla satışa çıkarıldı. İşte CarrefourSa, Migros, Şok, Metro marketlerdeki ramazan erzak kolisi 2022 fiyat listesi... Ramazanda artık gelenek olan, hayırseverler tarafından ihtiyacı bulunan kişilere bağış yapmak amacıyla alınan, iftar ve sahur sofraları göz önünde bulundurularak yapılan gıda paketleri, tüketicilerin bu ayda en çok ihtiyacı olan ürünlerden meydana geliyor

Gıda perakendecileri ve marketler tarafından ramazana özel hazırlanan erzak kolileri, farklı içerikleri ve markalarıyla 99,90 Türk Lirası ile 349,90 Türk Lirası arasında değişiklik gösteren fiyatlarla satışa çıkarıldı. 

Ramazanda artık gelenek olan, hayırseverler tarafından ihtiyacı bulunan kişilere bağış yapmak amacıyla alınan, iftar ve sahur sofraları göz önünde bulundurularak yapılan gıda paketleri, tüketicilerin bu ayda en çok ihtiyacı olan ürünlerden meydana geliyor.

Zincir marketler tarafından ramazan erzak paketleri, değişen içerikleri ve fiyatlarıyla tüketicilere bu sene de sunuluyor. 

Peki zincir marketlerde ramazan paketleri ne kadar? En ucuz ramazan paketi hangi markette? İşte CarrefourSa, Migros, Şok, Metro marketlerdeki ramazan paketleri fiyat listesi..

Ramazan paketleri fiyat listesi

CarrefourSA; farklı seçeneklerin bulunduğu ramazan kolilerini, 109,90 TL ile 289,90 TL arasında değişiklik gösteren fiyatlarla satışa sundu. Klasik, süper, mega ve lüks olacak şekilde 4 farklı erzak paketini tüketicilere sunan CarrefourSA, bu şekilde çeşitli talepleri karşılamayı planlıyor.

İftar ve sahur sofralarının göz önüne alınarak hazırlandığı ramazan kolileri, temel gıda maddelerinden meydana geliyor. Fiyatı 109,90 TL olarak belirlenen "Klasik Ramazan Kolisi"nde 14 ürüne yer verilirken, 179,90 TL'lik "Süper Ramazan Kolisi"nde 22 farklı ürün bulunuyor. 26 ürüne yer verilen "Mega Ramazan Kolisi"nin fiyatı ise 229,90 TL olarak belirlenirken, 34 ürün bulunan "Lüks Ramazan Kolisi" isimli paket de 289,90 TL bedelle satışa sunuldu.

CarrefourSA'dan ramazan kolisi satın alanlar yüzde 33'e ulaşan tasarruflu alışveriş fırsatını yakalıyor. CarrefourSA ramazan kolileri online market aracılığıyla da satılıyor. 

Diğer taraftan, CarrefourSA'nın bütün satış kanalları aracılığıyla satın alınabilen ramazan kolileri, istenilen kişilere ya da Kızılay, Tohum Otizm Vakfı ve Darüşşafaka ilk sırada yer alacak şekilde sivil toplum kuruluşlarına da direkt bağışlanabilir.

Ramazan kolileriyle tassarruflu alışveriş imkanı

Migros, 13 üründen meydana gelen "Ramazan Bereket Paketi"ni 99,90 Türk Lirası'na, 22 ürüne yer verilen "Ramazan Lezzet Paketi"ni 169,90 Türk Lirası'na ve 31 ürünün bulunduğu "Ramazan Ziyafet Paketi"ni 269,90 Türk Lirası'ndan müşterilerine satışa sundu. 

Kolilerde yer alan ürünlerin tek tek almak yerine, ramazan paketini satın alan kişiler tasarruf ediyor ve Migros'ta da ramazan koliler, Sanal Market aracılığıyla satın alınabiliyor.

Ramazan kolisi isteyen 60 yaş ve üstü kişilerin, kolay sipariş verebilmesi amacıyla "0850 221 0800" numaralı telefon hattını hayata geçiren Migros, aynı zamanda bu yaş grubuna ücretsiz şekilde ve öncelikli teslimat imkanı sağlıyor. Bu uygulama; megakent İstanbul, başkent Ankara, Muğla, Balıkesir, İzmir, Çanakkale, Aydın ve Antalya'da geçerli sayılıyor.

Metro Türkiye mağazalarında da 70 değişik parametrede analiz edilen ve denetimlere tabi tutulan ürünler ile hazırlanmış olan ramazan erzak paketleri satılıyor ve toplam 4 farklı paket yer alıyor. Bu paketlerin 13 çeşitli olanı 154,90 Türk Lirası, 20 farklı çeşit olanı 279,90 Türk Lirası olurken, 22 çeşit ürünlü olanı 349,90 Türk Lirası'ndan ve 7 çeşit kahvaltılık bulunan paket de 144,90 Türk Lirası'ndan raflarda bulunuyor. 

Bizim Toptan Marketlerinde de ramazan kolisi için 17 çeşit ürün bulunan paket hazırlandı ve bu paketin fiyatı 199 Türk Lirası olarak belirlenerek satışa sunuldu. 

Marketler, hediye çeki imkanı da sunuyor

Yardımlaşmanın, desteğin ve paylaşmanın ön planda oldupu ramazan ayında marketler, geleneksel ramazan kolilerine ek olarak hediye çeki fırsatı da başlattı.

Şok Marketlerde, 13 ürüne yer verilen "Ramazan Erzak Paketi" 114,90 Türk Lirası fiyatla satılıyor. Ramazan bereketini paylaşmak isteyen kişiler, ihtiyaç sahiplerine verilebilecek 25 Türk Lirası, 50 Türk Lirası, 100 Türk Lirası ve 200 Türk Lirası yüklenmiş olan Şok Hediye Kartlarını, Şok Market kasalarından alabiliyor. Aynı zamanda Şok Marketlerde istenilen miktarda bakiye yüklenebilen toplu kart alımı ve hediye alışveriş kodu ile alışveriş gibi fırsatlar da bulunuyor. 

Anadolu Ajansı'ndan Elif Ferhan Yeşilyurt'un haberine göre; operasyonel kolaylık ve alışveriş özgürlüğüne yönelen kişiler için CarrefourSA Online Kurumsal Kart da fırsatlı bir seçenek olarak dikkat çekiyor. Tüketiciler, cep telefonuna SMS şeklinde gelen kodla ya da uygulamaya bu kodla giriş sağlayarak CarrefourSA marketleri ve wwwcarrefoursacom adresinden kolayca alışveriş yapabiliyor. 

Migros müşterilerine de HediyeM kartlara kasalardan bir defada en fazla 1.250 TL yükleyerek bu kartları istedikleri kişilere verebiliyor. Diğer taraftan, Migros, Kızılay iş birliği iyilik hareketiyle beraber ihtiyaç sahibi olan kişilere destekte bulunmak isteyenler için de bir alternatif sağlıyor. Migros kasalarından bir defada en az 50 TL, en fazla 1.250 TL yükleme yapılan İyilik Kartları ile bağışta bulunabiliyor. Ayrıca, bu miktarın yüzde 5'i kadar Migros'tan da iyilik katkısı ilave ediliyor. Kızılay'ın ulaştırdığı İyilik Kartları ile ihtiyaç sahiplerine tekel ürünlerinin ve altın alımlarının dışında kalan bütün Migros mağazalarından bir defada tüm alışverişlerini gerçekleştirebiliyor.

BİM Hediye Kartı da kolay alışveriş imkanı sunuyor ve mobil uygulama BİMPARA ile cep telefonundan kolaylıkla aktarılabiliyor. BİMPARA fırsatı sayesinde temassız ödeme ve temassız paylaşım yapılabiliyor.

Et fiyatlarına Ramazan'da yeni zam

Erdoğan'dan Bakan'a Ramazan'da ucuz et talimatı: Hemen yapacaksın!

Pide fiyatları açıklandı! İşte il il 2022 pide fiyat listesi! İstanbul'da pide...

Ramazan erzak kolisi 2022 fiyatları açıklandı! İşte A101, BİM, MİGROS, CarrefourSa, Tarım Kooperatifleri fiyat listesi!

Ramazan geldi! Hurma fiyatları arttı! İşte 23 Mart 2022 A101, CarrefourSa, ŞOK, MİGROS fiyat listesi!

Ramazan Pide fiyatlarında ciddi artış! İşte 2022 İstanbul, Bursa, Eskişehir, Ankara, Balıkesir pide fiyatları listesi!