Kent Haberleri

Ramazan Kurtoğlu altın yatırımcılarını son kez uyardı! Düzenbazlık girdabına aman dikkat! Bunu yapan bin pişman olur

Altın yorumları ile piyasalarda ses getiren Ramazan Kurtoğlu, altın yatırımcılarına ''Düzenbazlık girdabına dikkat! diyerek son kez uyardı. Özellike altın yatıırmcılarını uyaran Kurtoğlu, ''Düzenbazlık girdabına dikkat'' dedi

Altının geleneksel yatırım aracı olduğunu sık sık dile getiren İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, en güvenli liman olan altın ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Özellike altın yatıırmcılarını uyaran Kurtoğlu, ''Düzenbazlık girdabına dikkat'' dedi. 

ALTIN YATIRIMCILARI DİKKAT!

Fiziki altına yatırım yapılması konusunda vatandaşlara sürekli tavsiyelerde bulunan ünlü ekonomist Ramazan Kurtoğlu, ABD bankalarının batması ve FED'in enflasyonu faiz artışına rağmen düşürememesi sonrası doların değer kaybetmesi  ardından altın fiyatlarının patlaması piyasalarda yatırımı bulunan vatandaşları tedirgin ettiğini söyledi.

Bununla ilgili Ramazan Kurtoğlu şu ifadeleri kullandı: "1978 Washington Mutabakatıyla insanlığa dayatılan Neoliberal Kapitalizm(Kontrolsüz Serbest Piyasada) artık Kabala’nın “kuyruğunu yiyen yılanına" dönüşmüş olup borsalar zombi şirketler-faiz/bono ikilemi-sanal para ve döviz düzenbazlığı-kıymetli metaller spekülasyonu girdabında. Dikkat!" uyarısında bulundu.

ALTIN FİYATLARINDA SON DAKİKA!

Son dakika altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından tkaip ediliyor. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken, gün içinde değer kaybetti.  Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın fiyatları küçük ve büyük yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yatırımcılar ise ''gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç lira, yarım altın kaç TL?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

Ons altın şu dakikalarda 1986 dolar, gram altın 1364 TL, çeyrek altın 2255 TL, yarım altın 4484 TL, Tam altın 8927 TL'den, ata altın 9181 TL'den, Atabeşli altın 45,602 TL'den  işlem görüyor.

Altın sertifikası gram altın farkını açtı! Al sat yapmak isteyenler dikkat! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı!

Gram altında köpük oluştu diyen İslam Memiş ilk kez açıkladı! Alım için doğru zaman değil! İlginç şeyler oluyor!