27 / 04 / 2024

Ramazan Kurtoğlu'ndan arsa, konut, altın yatırıcılarına kırmızı kodla uyarı geldi! Sakın bunu yapmayın...

Ramazan Kurtoğlu'ndan arsa, konut, altın yatırıcılarına kırmızı kodla uyarı geldi! Sakın bunu yapmayın...

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, şahsi twitter sayfası üzerinden arsa, konut ve altın yatırımcılarına kırmızı kodla uyardı. 



İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu gelecek 7 yıl içinde büyük değişkliklerin olacağına vurgu yaparak yatırımcıların dikkat etmesi gerekenlere dikkat çekti.

YATIRIMCILAR DİKKAT! SAKIN BUNU YAPMAYIN!

Ramazan Kurtoğlu son yaptığı paylaşımla yatırımcıların yüreklerini ağzına getirdi. Kurtoğlu, yatırımcılara büyükşehirlerdne ev almaktan kaçılmalarını söylerken, eski tarihi yerlerşim yerleri ve köylerden ev alınmasını söyledi. Büyük şehirlerde ise evi olanların satmamalarının altını çizdi. Kurtoğlu arsa alamk isteyen yatırımcılara ise arsa yerine imarsız tarlaları tercih etmenin daha mantıklı olduğunu söyledi. 

Ramazan Kurtoğlu ndan arsa, konut, altın yatırıcılarına kırmızı kodla uyarı geldi! Sakın bunu yapmayın...

Kurtoğlu yatırımcılara ''sakın yapmayın'' diyerek uyaradı bulunduğu konu ise şu şekilde; ''Büyükşehirlerden ev almayın. Bu şehirlerde yaşıyorsanız ikametiniz dışında eviniz varsa satın ve fiziki altın alın. Eski tarihi yerleşim yerleri ve köylerden yer alın varsa satmayın Şehirlerden arsa almayın bir saat mesafede imarsız tarla alın Gelecek 7 yılda herşey değişecek" ifadelerine yer verdi.

Ramazan Kurtoğlu ndan arsa, konut, altın yatırıcılarına kırmızı kodla uyarı geldi! Sakın bunu yapmayın...

ARSA SATIŞLARI ARTMAYA BAŞLADI!

Arsa asatışlar konta kıyasla artmaya başladı. İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçerken, ilivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök arsa almak isteyen yatırımcılara İstanbul'un batıya açılan kapısı Silivri'nin megakente yakın tarla ve arsa yatırımı yapmak isteyenlerin birinci adresi olduğunu söyledi.

Mustafa Altınkök, yatırımcılara hisseli satışlar konusunda dikkatli olmalarını söyledi.  Önemli noktalara değinen Altınkök, hisseli tarla satışlarında, bölgenin kısa sürede imara açılacağı ve üzerinde konut geliştirilebileceği gibi
vaatler verildiğini söyledi.   Altınkök,  yatırımcıları maketler konusunda üstüne basa basa uyardı, göstermelik maket projeler üretildiğine dikkat çekerek maketten arsa alınmamasını belirtti. 

İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçti! Arsa almak isteyen yatırımcılar iyi araştırsın!

Hisseli tapu alınır mı? Hisseli tapu almak mantıklı mı?

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Fiyatlar yerle bir oldu! 5 Ağustos Cumartesi altın fiyatları

Geri Dön