Ekonomi

Ramazan öncesi gıdada zam yağmuru! Fiyatı en çok yükselen ürünler tek tek açıklandı! Lahana, limon, soğan...

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 28 Şubat ile 17 Mart arasındaki market fiyatlarını değerlendirdi. Ramazan öncesi gıdada zam yağmuru! Fiyatı en çok yükselen ürünler tek tek açıklandı! Lahana, limon, soğan...  TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ramazanda sağlıklı gıdaya erişmenin önem kazandığına dikkat çekti ve "Beklentimiz, bütün kesimlerin sorumlu davranması, artan talebin suistimal edilmemesi, tüketicilerin yeterli ve güvenilir gıdaya uygun fiyatla erişebilmesidir" şeklinde konuştu

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ‘Ramazan ayı öncesi üretici market fiyatları’ ve ‘Geçen yıl ve bu yıl Ramazan ayı fiyatlarındaki değişim ve yıllık fiyat artışları’ konuları ile ilgili açıklama yaptı. 

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ramazanda sağlıklı gıdaya erişmenin önem kazandığına dikkat çekti ve "Beklentimiz, bütün kesimlerin sorumlu davranması, artan talebin suistimal edilmemesi, tüketicilerin yeterli ve güvenilir gıdaya uygun fiyatla erişebilmesidir" şeklinde konuştu. 

İftar menüleri cep yakıyor! 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi

Ramazan pidesi fiyatları açıklandı! 2023 Ramazan pidesi kaç lira? 

TOKİ İstanbul kuraları peş peşe çekiliyor! Esenler, Başakşehir, Tuzla, Silivri, Çatalca, Arnavutköy kura takvimi 2023!

Tahıl Koridoru buğday fiyatlarını düşürecek mi? Buğday, mısır, arpa hangi borsada kaç TL? 20 Mart 2023 fiyat listesi...