Yeni Projeler

RAMS Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran'da satışta! RAMS Global’den Gebze'ye 4 bin konutluk yeni proje!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran'da satışa çıkacak. Merakla beklenen projede tam 4 bin konut yer alacak.RAMS Global’in 92

Rams Beyond İstanbul ve Rams Garden Bahçelievler projelerinin satışlarına devam eden RAMS Global yeni projesi için düğmeye bastı.

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu, Gebze'de hayata geçirilecek. Merakla beklenen projede tam 4 bin konut yer alacak.

*Görsel Rams Garden Bahçelievler projesine aittir.

Peki RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde hangi konut tipleri yer alacak? RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinin lasmanı ne zaman yapılacak? İşte RAMS Denizkent Bayramoğlu projesi ile ilgili detaylar...

Peki RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde hangi konut tipleri yer alacak? RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinin lasmanı ne zaman yapılacak? İşte RAMS Denizkent Bayramoğlu projesi ile ilgili detaylar...

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesi Gebze Darıca'da hayata geçiriliyor. 

4 bin konutun yer aldığı projede 1 oda 1 salondan 4 od 1 salona kadar konut tipi bulunuyor. 200 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek olan proje Rams Global'in Türkiye'deki 7. projesi olarak lanse ediliyor.

17-18-19 Haziran tarihlerinde lansmana özel avantajlarla satışa çıkarılacak olan RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde yer alan konutların fiyatları henüz belli olmadı. 

Rams Garden Bahçelievler'de bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı!

Rams Garden Bahçelievler projesi, Rams Global imzasıyla İstanbul Bahçelievler'de eski Efes Pilsen fabrikasının yerinde inşa ediliyor.

*Görsel Rams Garden Bahçelievler projesine aittir.

Rams Garden Bahçelievler'de 11 blok ve toplam 796 konut bulunuyor. 116 bin metrekarelik geniş bir alanda yaşam vadeden proje, 43 bin 300 metrekarelik koru ile çevrili benzersiz bir konumda hayata geçiriliyor.
Aynı zamanda Rams Garden Bahçelievler projesin içinYeni Evim Kampanyası'ndan faydalanılabiliyor. Bu kapsamda 0 faiz, 15 ay vade ve yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor.

Rams Garden Bahçelievler projesinde 796 konutun yanı sıra 10 bin metrekarelik ticari alan da yer alıyor. 33 bin metrekarelik peyzaj alanı bulunan projedeki daireler geniş ve ferah şekilde tasarlandı. 

Proje de yer alan 2 oda 1 salon konutların büyüklükleri 106 ile 153 metrekare arasında, 3 oda 1 salon konutların büyüklükleri ise 140 ile 238 metrekare arasında değişiyor. 

Emlak Konut GYO Esenler projesi resmen başlıyor! Emlak Konut GYO'dan Atışalanı'na tam 2 bin 84 yeni konut geliyor!

Türkiye'deki inşaat harcamalarının 1 trilyon doları bulması bekleniyor!

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı! Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor!