28 / 04 / 2024

Rams Denizkent Bayramoğlu Gebze projesinde peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Rams Denizkent Bayramoğlu Gebze projesinde peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Firma: RAMS Türkiye

Proje: RAMS Denizkent Bayramoğlu

RAMS Global tarafından Gebze'de yükselen Rams Denizkent Bayramoğlu projesinde peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı sunuluyor.



RAMS Global’in 92.Projesi olan  RAMS Denizkent Bayramoğlu  konut projesi Gebze'de hayata geçiriliyor. Toplamda 300 bin metrekare alanda, denize sıfır konumda yükselen RAMS Denizkent, şehrin ayrıcalıklarını yaşatan benzersiz bir yaşam alanı sunuyor.

8 etap 4400 konuttan oluşan RAMS Denizkent Bayramoğlu’nun ilk etabında 5 blok ve 425 adet modern ve estetik tasarıma sahip konut bulunuyor. Ayrıca Denizkent Bayramoğlu konut projesinde 8 adet ticari alan bulunuyor. Projede yer alacak konutların kat sayısı 6 ile 14 arasında değişiyor.  Az katlı ve ferah mimarisiyle geniş kullanımlı balkon ve terasıyla dikkat çekiyor. 

Rams Denizkent Bayramoğlu Gebze projesinde peşin ödemelerde yüzde 25 e varan indirim fırsatı!

Rams Denizkent Bayramoğlu projesinde konut almak isteyenler için peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı sunuluyor.

1+1'den 5+1'e farklı daire seçenekleri, ters dubleks ve dubleks alternatifleri ile birlikte alışveriş merkezi yer alıyor. 

SOSYAL ALANLAR NELER?

Sosyal donatıları açısından da dikkat çeken  RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde, marina, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, okul, sauna, hobi bahçeleri, açık ve kapalı yüzme havuzları yer alıyor. 

Rams Denizkent Bayramoğlu'nda peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Rams Denizkent Bayramoğlu'nda yüzde 30 peşin 30 ay vade imkanı!

projeye sor



Geri Dön