03 / 05 / 2024

Rams Garden Bahçelievler'de teslime özel yüzde 20 indirim fırsatı!

Rams Garden Bahçelievler'de teslime özel yüzde 20 indirim fırsatı!

Firma: RAMS Türkiye

Proje: Rams Garden Bahçelievler

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de yükselen Rams Garden projesinde teslime özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.



Rams Türkiye imzasıyla, Bahçelievler'de inşa edilen Rams Garden projesinde teslime özel yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Konut almak isteyenler için büyük imkan sunan projede teslimlerin mayıs ayında yapılması planlanıyor. Yüzde 20 indirim kampanyası nisan ayı sonuna kadar devam edecek olup, anahtar teslimleri yapılmaya devam ediyor.

Eski Efes Pilsen fabrikasının yerinde inşa edilen Rams Garden 11 blok olarak yükseliyor. Satış sürecinin devam ettiği projenin arsa alanı ise 116 bin metrekareden oluşuyor.

Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunulan Rams Garden projesi 43 bin 300 metrekarelik koru alanıyla dikkat çekerken projede yer alan konutların tapu teslimleri de hemen yapılmakta. 

Rams Garden projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5  oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Söz konusu projede ayrıca konutlar dışında 10 bin metrekarelik ticari alana da yer veriliyor. 

Bahçelievler Rams Garden kapsamındaki 2+1 konutların alanları 106 ile 153 metrekare arasında, 3+1 konutların alanları ise 140 ile 238 metrekare arasında. 

Rams Garden Bahçelievler de teslime özel yüzde 20 indirim fırsatı!

SOSYAL ALANLAR NELER? 

Rams Garden Bahçelievler projesinde sosyal alan olarak; Yürüyüş parkuru, koşu parkuru ve alışveriş caddesi ile dikkat çeken Rams Garden'da daire başına 94,5 metrekarelik yeşil alan bulunuyor.

BAHÇELİEVLER RAMS GARDEN PROJESİ NEREDE? LOKASYON BİLGİSİ

Bahçelievler Rams Garden projesi; Dünya Ticaret Merkezi'ne 15 dakika, Marmara Forum Alışveriş Merkezi'ne 9 dakika, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Memorial Hospital'a 9 dakika, Ataköy sahile 12 dakika, Avrasya Tüneli'ne 17 dakika, İstinye Üniversitesi ve Yenikapı İDO'ya 7 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne ise 17 dakika mesafede yükseliyor. 

Web: https://ramsgarden.com/

Tel: 444 47 48 


projeye sor



Geri Dön