Proje Güncel

Rams Garden nerede? Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi!

Rams Garden nerede sorusunun yanıtı ve Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...Lansman tarihi 2-3-4 Eylül olarak açıklanan ancak yoğun ilgi nedeniyle 5-6 Eylül'e uzatılan projede 796 adet konut yer alıyor

Rams Garden projesi Rams Global imzasıyla hayata geçiriliyor. Lansman tarihi 2-3-4 Eylül olarak açıklanan ancak yoğun ilgi nedeniyle 5-6 Eylül'e uzatılan projede 796 adet konut yer alıyor.

2 oda 1 salondan, 5 oda 1 salona kadar konut alternatiflerinin yer aldığı Rams Garden projesinin teslimlerinin 2024 yılının Eylül ayında  yapılması planlanıyor. 

Konutların yanı sıra ticari ünitelere de yer verilecek olan Rams Garden Bahçelievler projesi 74 bin 500 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilor. 

Rams Garden nerede sorusunun yanıtı ve Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...
 

Rams Garden nerede sorusunun yanıtı ve Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi
Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi ile ilgili tüm detaylar projenin satış ofisinden öğrenilebiliyor. 

Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sağlanan Rams Garden projesinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 50 peşinat ödediklerinde 24 ay 0 faiz imkanından yararlanabiliyor. Ayrıca projeden banka kredisi ile konut sahibi olmak isteyenlere de Halkbank aracılığıyla 120 ay vade imkanı sunuluyor. 

796 adet ferah konutla dikkat çeken Rams Garden projesinde 33 bin metrekarelik yeşil alana yer veriliyor. 

Bahçelievler'in en kıymetli arazileri arasında yer alan eski Efes Pilsen fabrikasının yerinde yükselen Rams Garden projesinde, 210 metrelik gölet ve 40 bin metrekarelik koru da yer alıyor. Ayrıca daire başına 94,5 metrekare yeşil alan ayrılan projede, koşu ve yürüyüş parkuru ile alışveriş caddesine de yer veriliyor. 

Rams Garden nerede?
Lansmana özel avantajların devam ettiği Rams Garden nerede sorusuna İstanbul Bahçelievler yanıtını verebiliriz. 

Söz konusu proje  İstinye Üniversitesi ve Yenikapı İDO'ya 7 dakika, Marmara Forum AVM'ye 9 dakika, Dünya Ticaret Merkezi'ne 15 dakika, Ataköy sahile 12 dakika, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Memorial Hospital'a 9 dakika,Avrasya Tüneli'ne 17 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne ise 17 dakika uzaklıkta yer alıyor. . 

Rams Global, Quattro İstanbul, Almaty Park, Rams Resort Bodrum, Rams City ve Layan Garden Park gibi projelere de imza attı. 

Tel: 444 4 748

Web: https://ramsgarden.com/

Rams Garden ön talep topluyor! Yeni proje! 

Rams İnşaat'tan yeni proje atağı! İstanbul ve Bodrum'a 10 milyar TL'lik yatırım geliyor!

Quattro İstanbul 15 soruda tüm detaylarıyla!