14 / 10 / 2024

Rams, İtalyan devi Etro’nun isim hakkını aldı, Maslak’taki projenin adı değişti!

Rams, İtalyan devi Etro’nun isim hakkını aldı, Maslak’taki projenin adı değişti!

RAMS Global, İtalyan giyim devi ETRO ile iş birliği anlaşması imzaladı. Grubun Maslak’ta inşaatı devam eden gökdelen projesinin ismi ‘ETRO Residences at RAMS Beyond İstanbul’ olorak değiştirildi. Bu iş birliğinin, proje yüzde 27 değer katacağı belirtildi.




Türkiye’nin önde gelen inşaat firmalarından RAMS Global, İtalyan moda devi ETRO ile iş birliği yaptı. Grubun inşa ettiği İstanbul’un en yüksek binalarından biri, Maslak’ta ‘ETRO’ markasıyla yükselecek. Türkiye’nin yanı sıra Kazakistan, Rusya, BAE, Tayland, Irak, Almanya gibi ülkelerde faaliyet gösteren RAMS Global, Büyükdere Caddesi’nde bulunan Hattat Holding’in yarım kalan ‘Diamond of İstanbul’ projesini devralıp ismini ‘RAMS Beyond İstanbul’ diye değiştirmişti. İtalyan devi ile yapılan iş birliği neticesinde 171 metrelik 49 katlı gökdelenin yeni adı, ‘ETRO Residences at RAMS Beyond İstanbul’ oldu.  

.
Türkiye Gazetesi’nden Fatih Selek’in haberine göre, RAMS Global İtalya’nın Milano şehrinde imzalanan anlaşma ile ETRO’nun isim hattını 40 yıllığına aldı. İtalyan giyim devi, bu anlaşma ile gayrimenkul sektörüne girmiş oldu. Atılan bu adımla markalı gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getirdiklerini belirten

RAMS Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Devran Bülbül, “RAMS Beyond İstanbul, Türkiye’nin markalı gayrimenkul pazarında standardı yükseltirken yerli ve uluslararası yatırımcılar için öncü bir fırsat olacak” diye konuştu. Bülbül, bu iş birliğinin global projelere de taşınacağını kaydetti.

Rams, İtalyan devi Etro’nun isim hakkını aldı, Maslak’taki projenin adı değişti!

MALİYETİ 200 MİLYON EURO

ETRO CEO’su Fabrizio Cardinali ise markalarının farkındalığını artırıp değerini güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi. Anlaşmaya ortak olan Oniro Group Yönetim Kurulu Başkanı Moreno Brambilla da iş birliğinden mutluluk duyduklarını ifade etti.

“ETRO Residences at RAMS Beyond İstanbul”un şirkete maliyetinin 200 milyon euro’yu bulacağını söyleyen Bülbül, teslimlerin seneye sonbaharda yapılacağını belirtti. İlk üç katın alışveriş merkezi konseptinde olacağını kaydeden Bülbül projeyle ilgili şu detayları verdi: “Buradaki AVM’de ETRO’nun showroomu da olacak. ETRO, mobilya ve duvar kâğıdı gibi ürünlerle hayat alanlarına da dokunuşlar sunacak. Bu iş birliği, önümüzdeki dönemde dünyanın farklı ülkelerindeki projelere de taşınacak.”

Rams, İtalyan devi Etro’nun isim hakkını aldı, Maslak’taki projenin adı değişti!

PROJEYE YÜZDE 27 DEĞER KATACAK

Grubun Kazakistan’da 21 projesi bulunduğunu kaydeden Bülbül, burada 17 senedir ilk üçte olduklarını kaydetti. “Her yerde Türk bayrağını dalgalandırıyoruz” diyen Bülbül, Tanrı Dağlarında bile otelimiz var. Bulunduğumuz hiçbir ülkeden 1 lira devlet katkısı almadık. Kendi öz sermayemizle yükseldik. Bankalara bir cent borcumuz bulunmuyor. 2023 yılında en çok gayrimenkul satışı yapan firma olduk. Her ay 100 daire teslim ettik. Hiç satış yapmadan projelerimizi tamamlayacak güçteyiz” şeklinde konuştu.

RAMS Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Devran Bülbül sözlerini şöyle tamamladı: “Gayrimenkulde ETRO ismini kullanım hakkı 40 yıllığına bize ait. Mesela villa projesi yaparsam ETRO markasıyla satabileceğim. Bu iş birliği, projemize yüzde 27 oranında değer katacak. 270 bin metrekarelik ETRO Residences at RAMS Beyond İstanbul’da alışveriş ve yeme içme alanları da bulunacak. Burada ETRO ürünleri de satılacak. Michelin yıldızı restoranlar yer alacak.”

 

Altında pazartesi depremi! Yer yerinden oynadı! 1 gram altın ne kadar oldu? 14 Ekim 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Konutta fiyat artış hızı enflasyonun yüzde 8 altında: Neden ilk el konut satışları yüzde 30'lara geriledi? 

Borçlu belediyeler SGK'nın kapısında! Borçlara karşılık 167 gayrimenkul takas teklifi geldi!

TOKİ'den ev ve iş yeri almak isteyenlere müjde: 120 ay vadeyle 42 şehirde satış başlıyor! Son 2 gün kaldı!

 


Geri Dön