03 / 05 / 2024

RAMS Türkiye’den 2 yılda 2 milyon metrekare inşaat!

RAMS Türkiye’den 2 yılda 2 milyon metrekare inşaat!

35 yıllık tecrübesi, 25 bini aşkın çalışanı ile 8 sektörde faaliyet gösteren RAMS Global Türkiye projelerine devam ediyor.



6 ülkedeki 11 farklı şehirde 92. projesini tamamlayan RAMS Global, nşaat başta olmak üzere faaliyet gösterdiği alanlardaki güncel gelişmeleri paylaştı. . İnşaat sektöründe 4 milyon metrekare inşaatı tamamlayan RAMS Global’in, 2 milyon metrekare de devam eden inşaatı bulunuyor.

RAMS Global Yönetim Kurulu Başkanı Devran Bülbül, bugünkü basın toplantısında görüşlerini paylaştı. Türkiye’ye değer katmak, ihtiyaç duyulan her alana ‘can suyu olmak’ için kolları sıvadıklarıı söyleyen Bülbül, hayatın her yanında insanların yanında olmayı tercih ettiklerini açıkladı.

Devran Bülbül konuyla ilgili: ''Önce ev dedik… Sonra o evleri yuvaya dönüştürdük. Bugün 20 binden fazla kişi RAMS konutlarında oturuyor. '' dedi.

RAMS Türkiye’den 2 yılda 2 milyon metrekare inşaat!

2 YILDA 2 MİLYON METREKARE İNŞAAT!

RAMS Global’in İstanbul’daki ilk projesi Ümraniye’deki Quattro Istanbul’da 8 ayda yaşamı başlatan grup, 210 dairenin satışını 59 gün gibi rekor bir sürede tamamladı.

Eylül 2022’de temel atma törenini yapılan RAMS Garden Bahçelievler’de ise 24 ay planlanan teslim süresi erken tamamlanarak 14 ayda teslim edilecek.

Lansmanı Mart ayında yapılan ve 2 etaptan oluşan RAMS City Haliç’in ise yüzde 87’si satıldı. Ödüllü mimarisiyle Maslak’ın boğaz manzarasına açılan kapısı RAMS Beyond İstanbul bünyesinde paylaşımlı çalışma ve kültür sanat alanları, 360 seyir terası, seçkin dünya markaları, Michelin yıldızlı restoran, İstanbul Boğazı ile birleşen sonsuzluk havuzu ve heliport gibi lüks olanakları olacak.

 Daire sahiplerine ve bölgeye ayrıcalıklı olanaklar sunan projede Stefona Ricci, Zilli, Birioni, Berluti, Frette, D.ream grubu gibi dünyaca ünlü ve prestij sahibi birçok marka yer alacak.

RAMS Türkiye’den 2 yılda 2 milyon metrekare inşaat!
SON GÖZDE PROJE: RAMS DENİZKENT BAYRAMOĞLU

İstanbul’un Kıyısında Bir Deniz Kenti kurmak için hayata geçirilen RAMS Denizkent, Bayramoğlu’nun en gözde konumunda, 1,5 milyon metrekarelik alanda yer alıyor. 8 etap ve 4400 konuttan oluşan projede, ilk etapta 5 blok ve 425 modern ve estetik tasarıma sahip konut yer alıyor. 

RAMS GARDEN DÜNYAYA AÇILDI!

Türkiye dışında Almanya, Tayland, Dubai (BAE), Rusya ve Kazakistan’da da projeler geliştiren RAMS Global, buralardaki işleri ile de ön plana çıkıyor.

 RAMS Global’in, Almanya’daki projesi Magdeburg şehrinde 257 bin metrekare arsa üzerine 440 bin metrekare karma kullanıma alanına sahip. Tayland’da 1000 odadan oluşan 2 projeden biri ise Eylül başı itibarıyla açılacak. 

Öte yandan RAMS Global’in turizm sektöründe ise Kazakistan’da 2, Tayland’da 2, İstanbul’da 1, Bodrum’da 2 olmak üzere toplam 7 otel projesi bulunuyor. 

Rams Garden Bahçelievler'de bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı! Fiyatlar 7 milyon 737 bin TL'den başlıyor!

Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022!

RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa çıktı!

Geri Dön