27 / 04 / 2024

Rasch, Aqua Relief ile banyoları cazip kılıyor

Rasch, Aqua Relief ile banyoları cazip kılıyor

Rasch, yeni koleksiyonu Aqua Relief ile yemek odası ve banyo dekorasyonu için birbirinden farklı ve özel öneriler sunuyor



Yaşanan tüm mekanlara sunduğu estetik tasarımlarıyla tanınan ve duvar kağıdında trendleri belirleyen marka Rasch, yeni koleksiyonu Aqua Relief ile yemek odası ve banyo dekorasyonu için birbirinden farklı ve özel öneriler sunuyor. Duvar kağıdı devrimine Aqua Relief Koleksiyonu ile devam eden Rasch, bu özel koleksiyonla farklı olmak ve yenilikleri mekanlara en modern şekilde yansıtmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştirecek!

The Johns Hopkins University / Computer Science & Economics alanlarında eğitim alan Özden, Hanna Brand Management ile ilerleyen yıllarda farklı sektörlerde yeni girişimlere imza atmayı hedefliyor. Hanna Brand Management, ilk olarak HannaHome markası ile, ev konseptine yeni bir soluk getiriyor. HannaHome'un sektöre ilk sürprizi ise Rasch'ı Türk mimari ve dekorasyon sektörüne kazandırmak oldu. Rasch'ın en beğenilen koleksiyonları HannaHome ile Türkiye pazarına giriyor. HannaHome, bu başarısını, hedef kitlesini eve dair farklı marka ve ürünlerle buluşturarak devam ettirecek.


Geri Dön