06 / 05 / 2024

Rasch Brooklyn 'Yeni Barok' ile geliyor!

Rasch Brooklyn 'Yeni Barok' ile geliyor!

Rasch"ın yeni koleksiyonu Brooklyn, hem sade ve tekdüze modern mekanlardan sıkılan hem de klasik çizgilerden haz etmeyenlerin yeni tercihi olan 'Yeni Barok' adlı akımın etkisiyle günümüzün modern yaşam tarzı ile geçmişin büyüsünü birleştiriyor  



 Brooklyn Koleksiyonu desenleri, renkleri ve dokularıyla modern mekanlara canlılık katarken, tasarımlarda yer alan klasik çizgiler ise çağa uyduruluyor. Brooklyn Koleksiyonu"nun mekanlarda hissettirdiği duygu; acelesi olmayan bir huzur, geçmişi kıskanmayan bir modernite ve bugünle barışık gelenekler...

Brooklyn Koleksiyonu, dekorasyonda uzun yıllar boyunca klasikleşmiş geleneksel desenlerle bugünün modern ve geometrik tasarım beklentilerinin yarattığı arayış için geliştirildi. Klasiğe modern bir dokunuşla duvarlarda ihtişamı modernle buluşturan Brooklyn Koleksiyonu çarpıcı ve teatral etkisiyle sade mekanlarda zengin bir etki bırakıyor.

Modern yaşamın temposuna ayak uyduran ve enerjisiyle bugünü yansıtan Brooklyn Koleksiyonu aynı zamanda klasik tasarım öğelerini bugünün vizyonuyla yeniden yorumlayarak geçmişten günümüze bir köprü edasıyla duvarlar için şık öneriler sunuyor. Canlı renklerin heyecan verici oyunlarıyla mekanlarda neşe ve eğlence duygularını harekete geçiren koleksiyon zarif bezeme motifleriyle geleneksel olanın büyüsünü ve huzurunu da mekanlara taşıyor. Modern geometrinin rasyonelliği ile geleneksel motiflerin duygusallığını aynı potada eriten koleksiyon mekanlarda ilham verici dekorasyonlara olanak sağlıyor.

Brooklyn Koleksiyonu doğaya öykünen desenleri, zarif floral kıvrımları, çiçeklerin, narin dalların dans edercesine özenli salınımları ile tasarımlarına kağıdın kusursuz yüzeylerinde hayat veriyor. Motiflerin renklerle aşk yaşarcasına işlendiği koleksiyonda doğadan izler taşıyan duygusal desenler kendi ritimlerine tezat, hareketli geometrilerle birarada harmanlanarak duvarlarda adeta üçüncü boyut etkisi yaratıyor. Klasik desenlerin üzerinde nakış gibi işlenen altın, gümüş ve bronz simlemelerle koleksiyon duvarlarda bir modern zamanlar masalı gibi büyüleyici etkiler yaratıyor.

Portakal çiçeği, yabangülü, hitit pembesi, mürdüm gibi sıcak renklerin krem ve beyazın en saf tonlarıyla harmanlandığı Brooklyn Koleksiyonu"nda gümüş, gri ve antrasit kullanımı duvarlarda ağır ve niş bir etki yaratılmasını sağlıyor. Kiremit ve altın tonlarının uyumla biraraya getirildiği motiflerle ayrıcalıklı mekanlar yaratan koleksiyon, vizonun bitter kahve, sıcak çikolata ve süt köpüğü tonlarıyla ritim tuttuğu desenleriyle ise duvarlarda dikkat çekici vintage detaylar oluşturuyor.

Duvar kağıdında trendleri belirleyen marka Rasch˜ın Brooklyn Koleksiyonu"nda yer alan, geçmişin büyüsüyle bugünün ritmini yakalayan tasarımlar ile siz de duvarlarınıza ayrıcalık katın!


Geri Dön