Genel

Rasch yeni koleksiyonlarını tanıttı!

Rasch markası, her   zaman için bir adım önde olmayı hedefleyen ve bu hedefi başarılı bir şekilde gerçekleştiren özel kreasyonları ile, ürün yelpazesini zenginleştirmeye devam ediyor...

Yeni “Natural Instinct “ ve “In The Woods “ 2013 koleksiyonlarını, sadelik ve doğallık temaları ile estetik anlayışını sınır tanımayan bir yaratıcılık içerisinde, farklı bir tasarım diliyle anlatan Rasch, içerisinde bulunduğu yaratıcı alanı, içgüdüsel ve ruhsal bir enerji yaklaşımı ile adeta duvarlarımıza yansıtamayı başarmıştır.

Doğada bulunan açık yeşil, bej ve toprak renklerin hakim olduğu bu yeni kolleksiyonda, adeta tasarımın sınırları zorlanarak, nefes kesen, uçsuz bucaksız bir denizin derinliklerinde, büyüleyici bir atmosferde hissetmenizi sağlayacak “balık sürüsü teması “ içinde eşsiz tasarımı ile Rasch duvar kağıdı fark yaratmaya devam edecek görünüyor.

Dünyanın en ünlü duvar kağıdı markası Rasch, bu yeni koleksiyonlar ile sizin seçiminizi, kişisel zevkinizin ve estetiğinizi yaşam alanlarınıza yansıtmaya devam edecek.
Rasch 'ın diğer koleksiyonları gibi RAL sertifikası taşıdığı için insan sağlığına zararlı hiçbir katkı maddesi içermeden Avrupa standartlarına uygun üretilen temiz ve hijyenik “Natural Instinct “ ve “In The Woods “ 2013 koleksiyonları, yeni enerjisi ile duvarlarda faklı doğal görünümler yaratacak!
Dekorasyon dünyasında, farklı ve   kurumsal bir yere   sahip olan HannaHome A.şž, firmasının Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği Rasch duvar kağıtları, HannaHome A.şž. çatısı altında dünyanın en büyük   duvar kağıdı markalarından biri olmayı başarıyla sürdürmeye devam ediyor.

Siz de bu hikayenin içinde yer alarak, evinize veya yaşam alanlarınıza doğallık katmak istiyorsanız stilinizi belirleyin ve Rasch 'ın, uygulaması kolay “Natural Instinct “ ve “In The Woods “ 2013 koleksiyonlarının büyüleyici havasını duvarlarınıza yansıtın!
“Natural Instinct “ ve “In The Woods “ 2013 koleksiyonları HannaHome Partnerclub ' larda sizleri bekliyor.